2777
2789

سلام من برای کنکور دارم میخونم

بعد امروز داشتم تبلتمو خالی میکردم که حافظش پر شده بود

یهو چشمم خورد به پیامایی که داخل برنامه پلاتو بود و من حواسم نبود پاکشون کنم

نشستم خوندمشون😭😭😭وای‌د‌باره یادش افتادم 

الان به حدی خر شدم که دلم میخواد بهش زنگ بزنم

یکی بیاد بزنه تو سرمممم😭😭کلیم درس دارم وای خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنی خودت کوچیک میشی

ببین ازت تا الان خبری گرفته؟😏

نه!

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

ب چندوقت بعدش فکرکن ک مثل سگ پشیمون میشی از کاری ک کردی

اصلا طرف ادم نبودددد ولی خب تو دوران کنکور شبکه چهارم جذاب میشه چه برسه رابطه که تموم شده😭😭😭

به روز اعلام نتایج فک کن همه ازت نتیجه میخوان :/

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
😭😭😭 تو پیاماش نوشته بود ولت نمیکنم نا اخرش هستم و عاشقتم و چرت و پرت😭😭😭😭

مثل همیم عزیرم

منم پشت کنکورم

۳ روزه بی دلیل تنهام گزاشت

میگفت دلم نمیاد اذیتت کنم

گفت قول میدم بمونم

میگفت مگه کافرم کی دلش میاد اذیتت میکنه

من طاقت اذیت شدنتو ندارم

خیلی میخوامت

با من باش نمیزارم ناراحت بشی جه برسه ب گریه

ولی بی دلیل رفت و تنهام گزاشت

حالم خیلی خرابه

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
دقیقا🥲 چه کنم با دلم که یهو همچی اومد جلو چشمام😭😭

خودتم میدونی ک با اون ب جایی نمیرسی 

به فکر مستقل شدن خودت باش و درساتو بخون 

ب چیزی ک تموم شده انقد وابسته نباش 

کنکورت در حال حاضر مهم ترین چیزه 

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟