2777
2789

هفت سال پیش عقد کردم ، روز قبل عقد مادرم رو کشید کنار ، گفت به پسر ما تذکر بدین کاری به دخترتون بعد عقد نداشته باشه ، مادرم هم ساده بود به پدرم گفت ، پدرم هم تو همون جلسه مطرح کرد ، الان عروس عقدی جدید آوردن ، منو شوهرم مسافرت کاری زیاد میریم ، مادر شوهرم به شوهرم گفته کلید خونه تون رو بدین فلانی اینا رو دعوت میکنم شب خونه شما بخوابن ، برادرشوهرم هم به شوهرم   گفته ، لازم به ذکر هست ما عقد بودیم یبارم دعوتمون نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه ۷سال طرزفکرا عوض شده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کلا ک چرته حرفش

اما 7 سال پیش تا الان خیلی شل کردن خانواد ه ها 

ازادی بیشتری دادن ب بچها

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

همیشه همینه انگار تموم سلیطه بازی هاشون قسمت ما هست به بعدی که میرسن عقده هاشون خالی شده ...کافیه بری بگی چرا فرق میذاری میگن هااااااا چیه چرا حسودی میکنی چرا مقایسه میکنی ...لعنتی های عوضی 

چکار کنم دوستان 

لازم به ذکر هست این کلید دادن تو خانواده شوهرم مرسوم هست ، ما خودمون مسافرت شهر اقوام شوهرم رفتیم البته بعد عروسی ، اون شهر نبودن کلید رو دادن ما تا ده روزم موندیم

نه آخه چرا تو خونه شما بخوابن!!! وقتی شما هم نیستید 

مهم نیست شما رو دعوت نکرده به جهنم ولی کلید خونه نده 

اونام برن تو هتل بخوابن!!

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

سخت نگیر فقط روح و روان خودتو ازار میدی، گور باباشون

شایدم هفت سال پیش زیاد این چیزا باب نبوده، الان تو این زمونه دوست پسر دوست دخترا با هم میرن مسافرت دیگه اینا که عقدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

دوران عوض شده دورت بگردم.

مامانم اینا اجازه نمیدادن ۱۰سال پیش خواهرم با شوهرش وقتی عقد بودن با گوشی حرف بزنه.

ولی الان منو شوهرم(عقد) حتی باهم مسافرتم میریم

دیگه کاری‌نداره ولی خواهرم عقده گرفته از این کار خانودام بمیرم براش🥺

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂