2777
2789
عنوان

کیا بدنشون پرز داره؟

273 بازدید | 18 پست

دوستان کسی هست اینجا که بدنش پرز و مو داشته باشه ؟وقتی ازدواج کردید شوهرتون چطور برخورد  کرد  همیشه میزنید؟اصلا میزنید؟منظور موی بدنه نه زیر بغل واینا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرز چیه من پشم دارم پشمم😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میرم لیزر حتما 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من دارم رو شکم و رون متاسفانه لیزر هم میگن جواب نمیده میخوام اپیلاسیون کنم 

اون واقعا کاریش نمیشه کرد لیزر هم جواب نمیده ، بقیه بدن روی سینه و پشت اینا پرزیه اینا رو هی  اپیلاسیون میکنی

اپیلاسیون بعد یه مدت ضعف اعصاب میده  من بریدم

خو جواب نمیده پرزای بدنو

متاسفانه آره

مجبورم هی بزنم تا ضخیم بشن

بعد برم لیزر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببخشید اون موهای نازک روی سینه و شکم و کمر ک طبیعی هست لیزر هم جواب نمیده 

فکر نمیکنم شوهر کسی هم واکنش بده ب این قضیه چون خیلی طبیعی هست و اصلا مشخص و بلند یا بد نیست 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
متاسفانه آره مجبورم هی بزنم تا ضخیم بشن بعد برم لیزر

اونجوری هم جواب نمیده 

بپرس جوابت و میگیری از خود کسایی ک لیزر دارن 

میگن این یک توهمه ک بزنم ضخیم بشه بعد برم لیزر بریزه

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
خو گیر نمیده؟ چیزی نمیگه

نه واقعا چیزی نمیگه. چون بیشتر پرز ماننده معلوم نیست. ولی بعضی وقتا شوخی میکنه منم میگم مدلشه خدا داده تو چرا ایراد میگیری😄

یک صلوات براي شفای کودکان بیمار
اونجوری هم جواب نمیده  بپرس جوابت و میگیری از خود کسایی ک لیزر دارن  میگن این یک توهمه ک ...

خب پس اونا ک ضخیم شدن و ریختن چی ؟

خب اونا هم با تیغ و ژیلت ضخیم شدن

اونجوری هم جواب نمیده  بپرس جوابت و میگیری از خود کسایی ک لیزر دارن  میگن این یک توهمه ک ...

من کردم ولی صورتمو وقتی ضخیم شه یه بار لیزر تا یه ماه دوباره نازک و پر در میاد دوباره باید هی بزنی ضخیم شه دور باطله