2777
2789

بچه ها ی دکتری رفتم خودش از مطبش دارو وکرم صابون شوینده داد گفت ببر جایی پیدا نمیکنی از اینا کمیابن خدا تومنم پول گرفت اوردم خونه گفتم خب قابل اعتماده دکتر هستش،زدم صورتم میسوخت انگار فلفل زدی تاریخ نداشت هیچکدم جز یکی ک کمرنگ بود اونم واس پارساله تاریخ انقضا پاکش کردن اعصابم بهم ریخت امروز رفتم بهش گفتم اینا ک تاریخشون گذشته چرا میدی ب ملت حالا میگه تاریخش مهم نیس باز ک نشده و چن تا توهینم کرد بهم بیخود بیجهت گفت شما حالیت نمیشه تاریخ مهم نیس واا مگ میشه همچین چیزی ولی من محترمانه برخورد کردم سو استفاده کرد شما بودین چ رفتاری میکردین پولتون میگرفتین پس ندادن ن پول کرمااا ن تعویض کردن ن پول ویزیت رو کلی ضرر کردم حالا دارو هم نوشته بود از داروخونه گرفتم بهم نمیسازه هیچکدوم قبول نکردن خیلی اعصابم خورده حتی ب دکترام نمیشه اعتماد کرد اگ از بیرون خودم میگرفتم خیلی بهتر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا با برند خاص و داروخانه ی خاص قرارداد میبندن هر مرضی داشتی یه نسخه تکراری میپیچن میفرستنت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

چه دکترایی پیدا میشه.... همه چیز رو فدای منافع خودشون میکنن

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

چقدز پول دادی؟

برندا چی بودن که سوختی🙄

بعدشم شما اونجا چرا تاریه مصرفاشو چک نکردی اخه؟

ببخشید ولی قسمت شما سرت نمیشه رو درست گفته الکی خرید نکنید از هیچ احدی بدون چک کردن درستش

چقدز پول دادی؟ برندا چی بودن که سوختی🙄 بعدشم شما اونجا چرا تاریه مصرفاشو چک نکردی اخه؟ ببخشید ول ...

۸۰۰ تومن شد با پول ویزیت همینجوری ک حساب میکنم کمتر در میاد ی اسپری سپیژن با کرم آردن سبوما صابون بنفشه پماد زینک بیرون ارزون ترن ،از کجا میدونسم دکتر کلاه برداره ادم فک میکنه همه مث خودشن اما ذاتش کثیف حرومش شه پولی ک گرفته ت خونه م بحثم شد نمیدونم چجور میشه پولم بگیرم🤦‍♀️

۸۰۰ تومن شد با پول ویزیت همینجوری ک حساب میکنم کمتر در میاد ی اسپری سپیژن با کرم آردن سبوما صابون بن ...

ببین میتونی شکایت کنی

از لین به بعد چک کن ولی

تاریخ مصرف روی محصول درج شده یا نه؟

ببین میتونی شکایت کنی از لین به بعد چک کن ولی تاریخ مصرف روی محصول درج شده یا نه؟

بقیع پاک شده جز یکی ک خیلی کمرنگ مونده معلومه با الکل پاک کردن واس ی سال پیشه انقضا، ن بابا از این ب بعد چک میکنم درس عبرتی شد

بقیع پاک شده جز یکی ک خیلی کمرنگ مونده معلومه با الکل پاک کردن واس ی سال پیشه انقضا، ن بابا از این ب ...

شت

قشنگ کلاهبرداری کردن حالا مال چند وقت پیشه؟

من جات بودم ابروشونو میبردم