2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وبچموقنداق کردم واین سومی ام انجام میدم بااینک دوتای اخری توی تابستون وبهاربودن ولی کهنه کمترمیذاشتم لای قنداق ومیپیچیدم دورش خودبچ ام راحت بودبخاطربغل کردن زیادوتکون دادن دست وپاش خست نمیشدحداقل روز ی یک یادوبارببندش من شباحتمامیبستم

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

ما تو خانوادم هیچ گس قنداق نکره حتی مامان بزرگم اینا

نمیدونم مشکلی که هیچ کدوم ندارن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

سفت مثل اسیر ها نبند 😅

اما اروم ببندی خوبه چون هی تکون میخوره و از خواب میپره اگه باز باشه 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

قنداق خیلیم خوبه باعث آرامش و خواب راحت بچه میشه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

پزشک اطفال میگه همش ضرره😐

واقعا کسی هس تواین دوره زمونه بچه رو قنداق کنه؟؟

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

من دکتر خصوصی داشتم دوره بارداریم و هر سری میرفتم چکاب دستم پر وسیله بود که تو راه می‌خریدم یبار که رفتم گفتم قندان گرفتم گفت قندان برا چییی خوب نیست این چیه خریدی بچه دیر راه میوفته نمیدونم چی میگه یادم نیستت دقیق ده ساله پیش بود 

منم زود برم قنداقه رو پس دارم

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...