2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از فامیلات یا دختر خاله ات شروع کنی یا اینکه دوستای مجازی پیدا کنی و تو یه شهر باشین مجازی ار ...

دخترخاله ندارم

هیچ جنس دختری همسن من در اطرافیانم نیست

چجوری دوستای مجازی پیدا کنم؟پروفایل باید داشته باشم؟

ارنباط یک ظرفیت هست که باید درون ادم خود به خود شکل بگیره. چطوری؟ با تجربه یک رابطه امن و راحت. اینکه نمیدونی چطور ارتباط بگیری یعنی خانواده ات نتونستن این ظرفیت رو درت شکل بدن. یعنی خیلی امن نبودند. 

ولی قابل جبران هست. 

با تجربه یک رابطه درمانی 

فقط کافیه 4 ماه هفته ای دوبار بری درمان تا رابطه امن رو اونجا تجربه کنی تا ظرفیت ارتباط درت شکل بگیره. 

با پسر منظورته؟

نه بابا دختر

ارتباط با پسرا که اصلا برام معضله نمیدونم چکار کنم تروخدا میتونی کمکم کن یکم راه بیوفتم پدر مادرم با حبس من تو خونه نمیدونن چی ازمن ساختن

دخترخاله ندارمهیچ جنس دختری همسن من در اطرافیانم نیستچجوری دوستای مجازی پیدا کنم؟پروفایل باید داشته ...

نخیر تو اینستاگرام یا تلگرام یا هرکجا میتونید پیدا کنید مثلا اینجا

دوستان همشهری پیدا کنید حرف بزنید اعتماد کردین میتونید تماس بگیرین باهم و بعدا برین بیرون خیلی راحت 

مهم اعتماد و اینکه یه دوست ناب باشه نه ناباب

ارنباط یک ظرفیت هست که باید درون ادم خود به خود شکل بگیره. چطوری؟ با تجربه یک رابطه امن و راحت. اینک ...

با حرفتون کاملا موافقم چون درست فهمیدی مشکل منو 

از بچگی فقط کتک و فحش و تحقیر

بشدت مسخره میشدم کوچیک میشدم اعتماد بنفسم منفی هزار بود الان یکم بهترم اما اون ترومای سالای قبل داره میکشه منو

شما تراپیست هستی؟

باید چه دکتری برم درمان کنم خودمو؟

نخیر تو اینستاگرام یا تلگرام یا هرکجا میتونید پیدا کنید مثلا اینجادوستان همشهری پیدا کنید حرف بزنید ...

تلگرام کجا عضو بشم؟

یسری گروها هست پروک،،،سی بالا میاره اونا خوبه؟

میخام دوست مجازی داشته باشم