2777
2789
بعضیا این قرص اذیتشون میکنه میتونی بری دکتر یه قرص دیگ جایگزین کنه

اره من خوردم الان سه روزه به خاطر درد معده بیمارستان میرم داغون شدم نمی‌دونم چرا وقتی اینقدر عوارض داره تجویز میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خوردم الان سه روزه به خاطر درد معده بیمارستان میرم داغون شدم نمی‌دونم چرا وقتی اینقدر عوارض د ...

اشکال نداره قط کنی یمدت دیگ خوب میشی نگران نباش

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
حالا بخاطر اون 3روز الکی چند تا قرص دیگم نخور برا معدت قطع کنی بهتر میشی  سلامت باشی💕

قرص که چه عرض کنم با درد معده شدید رفتم بیمارستان هر چی میزدن بهم دردم کم نشد آخرش بهم مورفین زدن شک کردن معدم سوراخ شده باشه عکس گرفتن ولی خدا رو شکر سوراخ نبود الان مجبورم کلی داروی معده بخورم وگرنه حالم بد میشه

قرص که چه عرض کنم با درد معده شدید رفتم بیمارستان هر چی میزدن بهم دردم کم نشد آخرش بهم مورفین زدن شک ...

وا حالا خوبه فقط 3 روز خوردی 😐 

اولش ک اذیت میکرد باید میذاشتی کنار 

خداروشکر معدت سالمه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠