2777
2789

همسرم این مشکل براش پیش اومده 

شما ب چه روشی عمل کردین ؟؟ تهران رفتین ؟؟؟ کدوم شهر بودین؟؟؟ دوران نقاهت چقدر بوده ؟؟؟

چیزی راجب روش نخ و این چیزا میدونید؟؟

سلام بله بنده تهران پیش دکتر رسول عزیزی عمل شدن خیلی کارشون خوب بود تو نت سرچ کنید آدرس و تماس رو‌می ...

اگر مشکلی نیست میشه چندتا سوال بپرسم ؟؟

ب چ روشی عمل شدین ؟؟ چندتا کانال فیستول داشتین ؟؟نقاهتتون چقدر بوده؟؟ هزینش چقدر بوده؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکلی نیست میشه چندتا سوال بپرسم ؟؟ ب چ روشی عمل شدین ؟؟ چندتا کانال فیستول داشتین ؟؟نقاهتتون چ ...

من دوسال پیش به صورت عمل باز با بیهوشی عمومی تو‌کلینیک چون اون زمان کرونا بود عمل شدم هزینه سیزده میلیون که تکمیلی فقط سه میلیون رو‌داد  و‌من یک‌ فیستپل و افتادگی مثانه و بواسیر داخلی و خارجی داشتم که همه رو‌یک دفعه برداشت 

من دوسال پیش به صورت عمل باز با بیهوشی عمومی تو‌کلینیک چون اون زمان کرونا بود عمل شدم هزینه سیزده می ...

اهاان پس شما مشکلتون چندتا بوده 

مرسی از اینکه جواب سوالامو دادین 🌹