2777
2789
عنوان

بیماری پوستی گال

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 26 پست

من بچه بودم دکتر به دونه های بازوم گفت گال ، دختر پوستم رفتم گفت این ارثی هست بزرگ شی خوب میشه ولی لکش میمونه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

تو راختخواب مشترک با اونا نخوابید و لباساتون کنار هم نباشه برای پیشگیری لباسارو با آب داغ بشورید یه محلولی هم هست باهاش حموم میکنن برای بچه ها استفاده کنید اگه باشه زود رفع میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌گرفتم‌بازور‌قرص و‌امپول‌و‌پماد خوب شدم

قرص ایورمکتین؟ نیست متاسفانه امپول چی زدین؟ پمادم که فک کنم پرمترینه دیگه...چقدر طول کشیدخوب شین؟ چند بار وسایلا رو شست و شو دادین؟

تو راختخواب مشترک با اونا نخوابید و لباساتون کنار هم نباشه برای پیشگیری لباسارو با آب داغ بشورید یه ...

شما درگیر شدین؟ الان دیگه اومدم خونه خودم خونم خالی بوده یک ماه لباسایی هم که همراهم بوده همه رو کامل شستم ولی خیلی استرس دازم گاهی خارش هم دارم که نمیدونم از استرس و تلقینه یا از همونه

شما درگیر شدین؟ الان دیگه اومدم خونه خودم خونم خالی بوده یک ماه لباسایی هم که همراهم بوده همه رو کام ...

سالها پیش رفته بودیم شمال اونجا منو خواهرم از خونه خالم گرفتیم برگشتیم شهرمون نمیدونستیم چیه دکتر هم تشخیص نمیداد تا اینکه یه دکتر بهمون دارو داد و گفت چیکار کنیم تا خوب شدیم گال معمولا شب ها خارشش بیشتره و سینه و انگشت ها بیشتر دچار خارش میشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

داروها رو یادتونه؟ چقدر طول کشید؟

خیلی سال گذشته اسمشون یادم نیست یه محلول بود سفید و غلیظ باید روزی دوبار میرفتیم حموم و باهاش خودمونو میشستیم خیلی زود جواب داد چهار پنج روزه خوب شدیم ولی هرروز ملافه و لباسا و حوله هارو هم با آب جوش میشستیم 

قرص ایورمکتین؟ نیست متاسفانه امپول چی زدین؟ پمادم که فک کنم پرمترینه دیگه...چقدر طول کشیدخوب شین؟ چن ...

والا ی بار وسایل شستم.ی ماه طول کشید خوب شم.اسم قرص و‌امپول یادم نیس

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
عزمزمه عکس بدم میتونی بفهمی گاله ؟

والا من جوش قرمز زذ باخارش.دکتر گف احتمال زیاد گاله

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.