2777
2789

تورو خدا فقط آرومم کنید هشت ساله ی مدت رابطه تموم میکنن دوباره برمیگردن ن چجوری بچه هامو ول کنم برم حالم داغووونهه دعا کنید آروم شم خدا برا هیشکی نیاره زنه متاهل بود نمیدونم کنار شوهرش چجوری یازده شب ی رب با شوهرم حرف زده نکنه جداشده آخه بچه داشت 😭😭😭😭😭😭😭

دعای چیزی نیش این زنه از چشش بیفته😭😭 

دعا چرا ؟مدرک جمع‌کن😑

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ک طلاقش بده بدتر آویزون شوهرم شه  هرچند شوهرشو پیدانکردم لا اقل زنه رو بترسونم

پس چیکارمیخوای بکنی؟هرحرکتی بزنی بازم رابطشون تموم نمیشه اینطوری بایدسکوت کنی وادامه بدی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

انقدر ب روش آوردم شوهرم بدتر حرفه ای میشه انگار دنیا تموم شده ولی بچه هام نمیزارن جون بدم تموم شه نف ...

یه دوستی داشتم شوهرش با دوست دخترش دوازده سال رفت و آمد داشت می‌گفت هر کار کردم نشد که از هم دورشون کنم ،،دختره از در می‌رفت از پنجره بیرون میومد آخر سر هم یه دعا نویس پیدا کرد ،،رفتن دختر همانا و شوهرش همه جوره پای زندگیش بود کارایی براش میکرد که دوستم باورش نمیشد فکر کرد خواب میبینه ،،همه میگفتن درست نمیشه طلاق بگیر می‌گفت زندگیمو دوست دارم باید همه جوره تلاش کنم پای اون زنو از زندگیم کوتاه کنم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

متوسل شو به امام زمان باهاشون صحبت کن بگو کمکت کنند .منم گناهکارم ولی با زبون روزه دعات میکنم الهی خدا همین امروز کمکت کنه و کلا رابطه شون تموم بشه وشوهرت درست بشه 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
پس چیکارمیخوای بکنی؟هرحرکتی بزنی بازم رابطشون تموم نمیشه اینطوری بایدسکوت کنی وادامه بدی

میگم شاید از چش هم بیفتن آخه هرسری من رابطشونو تموم کردم  این سری میگم بزار تا آخرش بره شوهرم یا ب جدایی میکشه یا میبینه تهش هیچی نیس خودش برمیگرده نمیدونم کارم درسته یا ن