سلام.بچه ها اگه بخواین واسه یه مدت پس اندازتون رو دست نخورده نگه دارین چیکارمیکنین که ارزش پولتون کم نشه؟ همسرم میگه زمین بخریم اما من مخالفم اول اینکه ما فقط4تا5ماه میخوایم پولو نگه داریم بعدشم زمین خریدوفروشش دردسر داره مشتری دست به نقدم دیر پیدا میشه این وسط چقدرم باید بدی املاکی.طلاهم که اجرت ومالیات داره بازم ضرره.شما بودین چیکارمیکردین؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گذاشتیم عزیزم الان امتیاز وامو داریم میخواستیم ماشین بگیریم که گرون شد حالا میخوایم چندماهی دست نگه ...
خب پس منتظر بمون سایت ایران خودرو بازبشه یا هم اگه پولتون کمتره سایپا اسم بنویس ...اگه پولتون خیلی زیادتره سایت ماشین های خارجی مثل جک و فیدلیتی هم هست ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ب یه کافی نت بسپارید ک تا بازشد باهاتون تماس بگیرن یا اطلاع رسانی کنن ...شنیدم ۲۲بهمن یا هم۱۷اسفندبا ...
فکرکنم طرح جوانی جمعیت باشه اما بازم ازچندنفر میپرسم ببینم واقعا هست یانه.. کاش ماشینی بزارن در حد خرید ما باشه همیشه ماشینای گرون قیمت میزارن که1تومن به بالاپولشه
این طرح چی هست؟ اره خیلی وقتا هایما میذارن ک گرونه...الان هم همچین ارزون نیس دنا۷۵۰ تا ...
همین طرحی که کساییکه بچه های متولد از آذر 1400به اینور دارن میتونن راحت ثبت نام کنن رو میگن جوانی جمعیت.این قیمتاکه گفتین ازادشونه قیمت کارخانه که کمتره. اما دیگه گمون نکنم ثبتنام قیمت کارخانه بزارن مگر همون طرح جوانی باشه یا کساییکه قبلا ثبتنام کردن الان میخوان مدل ماشینشونو عوض کنن مثلا سورن اسمش درومده میخواد تارا بگیره یا دنا. ما نتونستیم ثبت نام کنیم پول نداشتیم حیف شد