2777
2789

سلام.بچه ها اگه بخواین واسه یه مدت پس اندازتون رو دست نخورده نگه دارین چیکارمیکنین که ارزش پولتون کم نشه؟ همسرم میگه زمین بخریم اما من مخالفم اول اینکه ما فقط4تا5ماه میخوایم پولو نگه داریم بعدشم زمین خریدوفروشش دردسر داره مشتری دست به نقدم دیر پیدا میشه این وسط چقدرم باید بدی املاکی.طلاهم که اجرت ومالیات داره بازم ضرره.شما بودین چیکارمیکردین؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ی حساب جاری هم بازکنی و بذاری پولتون را داخلش بعد ۴ماه میتونی معادل همون پول وام بگیری و خیلی به دردتون میخوره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
از کجا باید بخریم؟ دیگه مالیات اینا نداره؟؟ 

طلافروشیا دارن همه اگه اشنا باشه میشه کیلویی ام گرفت

اگه پشت پرده باشه نه مالیات نداره

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه
اگه ی حساب جاری هم بازکنی و بذاری پولتون را داخلش بعد ۴ماه میتونی معادل همون پول وام بگیری و خیلی به ...

گذاشتیم عزیزم الان امتیاز وامو داریم میخواستیم ماشین بگیریم که گرون شد حالا میخوایم چندماهی دست نگه داریم تا بلکه ارزون بشه

طلافروشیا دارن همه اگه اشنا باشه میشه کیلویی ام گرفت اگه پشت پرده باشه نه مالیات نداره

اشناکه نداریم. بنظرتون اگه طلای دست دوم اجرت نداشته باشه بهتر نیست؟؟بعدش راحتتر نمیخرن؟ 

گذاشتیم عزیزم الان امتیاز وامو داریم میخواستیم ماشین بگیریم که گرون شد حالا میخوایم چندماهی دست نگه ...

خب پس منتظر بمون سایت ایران خودرو بازبشه یا هم اگه پولتون کمتره سایپا اسم بنویس ...اگه پولتون خیلی زیادتره سایت ماشین های خارجی مثل جک و فیدلیتی هم هست ...

خب پس منتظر بمون سایت ایران خودرو بازبشه یا هم اگه پولتون کمتره سایپا اسم بنویس ...اگه پولتون خیلی ز ...

نه بابا اندازه همون ایران خودرو بیشتر نیست اما الان که دیگه ثبت نام ندارن ماچندماهه منتظریم هرچی صبرکردیم ماشین گرون شد ارزش پولم اومد پایین😢

نه بابا اندازه همون ایران خودرو بیشتر نیست اما الان که دیگه ثبت نام ندارن ماچندماهه منتظریم هرچی صبر ...

ب یه کافی نت بسپارید ک تا بازشد باهاتون تماس بگیرن یا اطلاع رسانی کنن ...شنیدم ۲۲بهمن یا هم۱۷اسفندبازمیشه...

ب یه کافی نت بسپارید ک تا بازشد باهاتون تماس بگیرن یا اطلاع رسانی کنن ...شنیدم ۲۲بهمن یا هم۱۷اسفندبا ...

فکرکنم طرح جوانی جمعیت باشه اما بازم ازچندنفر میپرسم ببینم واقعا هست یانه.. کاش ماشینی بزارن در حد خرید ما باشه همیشه ماشینای گرون قیمت میزارن که1تومن به بالاپولشه

فکرکنم طرح جوانی جمعیت باشه اما بازم ازچندنفر میپرسم ببینم واقعا هست یانه.. کاش ماشینی بزارن در حد خ ...

این طرح چی هست؟ 

اره خیلی وقتا هایما میذارن ک گرونه...الان هم همچین ارزون نیس دنا۷۵۰ 

تارا ۶۵۰

۲۰۷ هم ۵۵۰😑

این طرح چی هست؟  اره خیلی وقتا هایما میذارن ک گرونه...الان هم همچین ارزون نیس دنا۷۵۰  تا ...

همین طرحی که کساییکه بچه های متولد از آذر 1400به اینور دارن میتونن راحت ثبت نام کنن رو میگن جوانی جمعیت.این قیمتاکه گفتین ازادشونه قیمت کارخانه که کمتره. اما دیگه گمون نکنم ثبتنام قیمت کارخانه بزارن مگر همون طرح جوانی باشه یا کساییکه قبلا ثبتنام کردن الان میخوان مدل ماشینشونو عوض کنن مثلا سورن اسمش درومده میخواد تارا بگیره یا دنا. ما نتونستیم ثبت نام کنیم پول نداشتیم حیف شد

همین طرحی که کساییکه بچه های متولد از آذر 1400به اینور دارن میتونن راحت ثبت نام کنن رو میگن جوانی جم ...

ن جدیدا دیدم این قیمتای ثبت نامی بود 😑 

ازاد که تارا  و دنا ۸۰۰ شده 😒 

بازم هرچی قسمت باشه ما شانسمون همین پراید و پژوهای قدیمی را سوارشیم😂