2777
2789
عنوان

۶ هفته ای باردارا بیان ؟

158 بازدید | 12 پست

دخترا من ۶ هفته باردارم دیروز رفتم سونو ۵ هفته و ۶ روز بود 

همه چی اوکی بود ولی صدای قلب فعلا نداشت 

بیایید حرف بزنیم ؟ 

این پیج اینیستام هست اونجا میتونیم در ارتباط باشیم و بچمون به سلامتی بزرگ کنیم

@bardari_1403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۶هقته و ۳روزم سه شنبه یمرم سونوی قلب دعام کن

منم امروز ۶ هفته شدم 

چه خوب باهمیم 

😍😍 پیج اینستام و فالو کنید اگه دوس دارید اونجا باهم تبادل اطلاعات کنیم 🙏

عزیز زود بود برای صدای قلب

اره چون من از پریودم که حساب میکردم ۷ هفته و ۴ روز اینا میشد ولی دکتر سونوگرافی گفت ۵ هفته و ۶ روزی که امروز شدم ۶ هفته گفت زود الان دیده نمیشه با سونو شکمی 

انشاالله میزنه قلبش  ولی من به دکترم زنگ زدم گفت دو هفته بعد برو سونو  یک هفته بعد باز ز ...

من ای وی اف کردم هرجی میگن باید گوش بدم جون جنین۵روزه انتقال دادن برام گفت بایدبری واژینال گقتم زودگقت نه 

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
من ای وی اف کردم هرجی میگن باید گوش بدم جون جنین۵روزه انتقال دادن برام گفت بایدبری واژینال گقتم زودگ ...

انشاالله به سلامتی عزیزم بازم اگه تجربه ای داشتید اینجا بگید و اینکه صدای قلب و شنیدید بگید اینجا 😍🙏