2777
2789
اویزون؟؟! جلو در مدرسه!!! گردن خم کنیم !!! یکی برامون  تبلیغ کنه! گلم نتورک هیجکدوم از اینا ...

دقیقا همیناست

من بودم

فقط انگشت شمارن ک موفق شدن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
اسی من توی این شرکت ها بودم اینایی ک میگن سود ۱۰میلیون و اینا همش دروغه میدونی چطوری میگن مثلا م ...

نمیتونی جمع ببندی و بگی همه اینایی که میگن دروغ میگن!!

کدوم شرکت بودی ؟ سر ده تومن دوتومن سود کردی؟؟؟!

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همیناست من بودم فقط انگشت شمارن ک موفق شدن

من و کلی ادم دیگه جز انگشت شمارهایم

میدونی چیه

نتورک ادم با تلاش میخاد ـادم با انگیزه..ادمی که از روزمرگی زندگی خسته شده باشهـ.ادمی که خودشو لایق موفق شدن بدونه

خیلیا میان اوقات فراغتشونو تو نتورک بگذرونن .همچین ادمایی هیچوقت موفق نمیشن.همیشه همون اول بهشون میگم اگه برای تفریح اومدی اینجا.تفریح گرونیه.اما اگه اومدی پول دربیاری جوری بهت پول میده که خودتم انتظارشو نداشتی

من واقعا عاشق کارمم .واسه همین وقتی کسی میگه موفق نشدم واقعا دلم میسوزه.چون مطمینم اون ادم با تلاش با هدفی نبوده وکرنه هر کار سختی خودشو داره.ادم باید ادم خواستم باشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
کاربر عزیزی گفتن  خانما رو دیدن میرن جلو در مدرسه و باشگاه بچه ها برای مادرا تبلیغ میکنن

پرستیژ کاری خیلی مهمه

من بشخصه هیچوقت اینکارو نمیکنم! دوره گرد نیستم!

به شخصه احترام زیادی برای مشاغل مختلف حتی اون دستفروش و کسی که تو مترو بساط میکنه و اینا ،واسه همشون ارزش قائلم

ولی من اینمدلی کار نمیکنم.اصول کاری مهمه

دقیقا همیناست من بودم فقط انگشت شمارن ک موفق شدن

اینکه شما اینمدلی بودید دلیل نمیشه همه همین باشن عزیزم

این برمیگرده به شما و شرکتی که باهاش همکاری داشتی و بالاسریت که به شما میگفته اینمدلی بفروش!مسلمه که اینمدلی ادم موفق نمیشه!چون در گزنیه اول حس و حال اون ادم افتضاح میشه 

یه چیزی بپرسم صادقانه جواب میدید لطفا؟ منو همسرم پک گرفتیم از همکاراتون برای سردی معده و اختلال معد ...

عزیزم میشه لطفا به این شماره تماس بگیرید باید یکبار دیگه دمنوش ها و زبانتون چک بشه 

۰۹۰۳۵۹۶۰۲۴۴

اینکه شما اینمدلی بودید دلیل نمیشه همه همین باشن عزیزم این برمیگرده به شما و شرکتی که باهاش همکاری ...

مشتری رو از کجا پیدا کردین؟

بخدا اگه بدونم مشتری پیدا میکنم و کسی محصول میخره ازم حتما میام تو کارشما دوست عزیز .

ولی الان داشتم کاربر نفیس ماتیک رو میخوندم بنده خدا معلومه خیلیم تلاش کردن و دانشجو هم هستن مسلما ارتباط اجتماعیشون قویه  ولی فروش نداره محصولشون   

مشتری رو از کجا پیدا کردین؟ بخدا اگه بدونم مشتری پیدا میکنم و کسی محصول میخره ازم حتما میام تو کارش ...

من نفیس نیستم گل

من پنبه ریزم عزیز.برند لدورا

اگه محصول استفادخ کرده باشی میدونی نفیس با لدورا زمین تا اسمون از لحاظ کیفیت محصولی فرق داره

مشتری رو میگم گلم اموزش دیدم 

قبول داری ادم تا وارد کار نشه نمیتونخ تشخیص بده میتونه یا نه؟

من بهت یه پیشنهاد میدم ،میتونی وارد بشی اوایل خرید نزنی یکم بسنجی ببینی میتونی از پسش برمیای. اگه اکی بودی ادامه بده اگه نه هر جور خودت میدونی

یه چیزی بپرسم صادقانه جواب میدید لطفا؟ منو همسرم پک گرفتیم از همکاراتون برای سردی معده و اختلال معد ...

بله همینطوره من خودم یک ماه و نیم تو نیوشا بودم اموزش دیدم.بخدا همش کلاهبرداریه.یه دردو درمان میکنه بجاش چند درد و مریضی دیگه اصافه میکنه.چون داخل مواد به اصلاح گیاهیشون مواد شیمیایی هم قاطی میکنن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
بله همینطوره من خودم یک ماه و نیم تو نیوشا بودم اموزش دیدم.بخدا همش کلاهبرداریه.یه دردو درمان میکنه ...

عجب

الان من خودم کلی دمنوش دارم نخوردمشون همینجوری مونده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️