2777
2789

سلام مامانا... لطفا از تجربه هاتون بگین... آیا حساسیت به پروتئین گاوی باعث تاخیر حرکتی نوزادتون شده؟؟ چیکار کردین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم 10 ونیم ماهشه... ولی هنوز درست نمیشینه... سینه خیز میره... ولی چهاردست و پا نمیره... از نوز ...

اوه نگران نباش ،خواهر زاده من ۱۵ ماهگی راه افتاد،تازه سینه خیز وچهار دست و پا هم نمیرفت،ولی مثل بلبل حرف میزد،یهویی راه افتاد من میخواستم بینیم رو عمل کنم،خواهرم باهام همراه اومده بود بچشم آورده بود یهو دیدیم داره راه میره 

اوه نگران نباش ،خواهر زاده من ۱۵ ماهگی راه افتاد،تازه سینه خیز وچهار دست و پا هم نمیرفت،ولی مثل بلبل ...

نمیدونم والا... پسر دومم هم 18 ماهگی راه افتاد... ولی نشستن و 4 دست و پا رفتنش همه به موقع بود... نمیدونم این چرا اینجوریه😔

نمیدونم والا... پسر دومم هم 18 ماهگی راه افتاد... ولی نشستن و 4 دست و پا رفتنش همه به موقع بود... نم ...

نه عزیزم نترس،یه سری از بچه ها واقعا دیر راه میفتن،بدنش به اصطلاح میگن شله،غضروف هنوز محکم نشده همین ک سینه خیز میره یعنی مشکلی نیست،خواهر زاده من سینه خیز هم نمی‌رفت گردنش انقدر شل بود میزاشتیم بشینه ترپ میفتاد😂

بهش آب پای مرغ بده ،عصارش رو بگیر تو سوپ بده غضروف سازه بدنش رو محکم میکنه