2777
2789
عنوان

خیاط ناشی

167 بازدید | 4 پست

کلی گشتم شلوار مدل و رنگ دلخواهمو پیداکردم فقط کمرش یکم گشادبود بردم خیاطی نزدیک مرکزخرید ک زود اماده شه چون خیاطی خوبی ک همیشه میبردم یه کم دوربود حالا این خیاط جدیده زده شلوارمو خراب کرده انگار یه بچه ۵ساله نشسته پشت چرخ خاک برسرش منم دیشب دیروقت بود الان زنگ زدم رک گفتم شلوارمو زدی داغون کردی  بیا ببرش درستش کن مثل اول اصلا تنگ نخواستم 

چیکار کرده که میگی داغونش کرده

کمرشو از بغل تنگ کرده جیبها هم تنگ شدن درصورتیکه خیاط قبلی یجوری تنگ میکنه نمیدونی از کجا تنگ شده سرخود از بالا تاپایین هم تنگ کرده انقد تو تن کج می ایسته ک میخوام یدوردیگه زنگ بزنم بشورمش ولی حیف شخصیتم بیشترازاین دستمو بسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=327062163]میتونست از پنس پشت یا خط وسط پشت تنگش کنه  حتما ببرش که درستش کنه[/QUOTE

وقتی من دادم درست کنه خیاطیش نزدیک خونه بود بعد دیشب متوجه شدم رفته اووون سرشهر گفتم باید میگفتی ازاینجا میخوای پاشی شاید اصلا نمیدادم شلوارمو اینجوری هم خراب نمیشد قرارشد بیاد دم خونه بگیره ببره درست کنه