من هم علایم عفونت داشتم هم درد مقعد و فشار به واژن
دکتر رفتم دیروز بدون اسپکولوم به دو انگشت در حد ده ثانیه معاینه کرد ببینه دهانه رحم بسته ست یا نه. دکترم فوق تخصصه مثلا. به نظرتون با یه بار خطر داره؟ فقط تو رو خدا خیلی استرس ندین من همینطوری استرس دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
من درد داشتم و بعد از معاینه متوجه شد دهانه رحم نرم شده و دارو داد و خداروشکر دخترم سالم بدنیا اومد ، گاهی معاینه لازمه
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏