2777
2789
عنوان

معیارهاتون برای ازدواج !!! بیاین

327 بازدید | 35 پست

سلام

دوستان مجرد لطفا بگن معیارشون برای ازدواج چیه؟

مثلا خونه داشته باشه ماشین داشته باشه اخلاقش اینطوری باشه ، شغلش فلان چیز باشه و ....

دوستان متاهل هم بگن موقع ازدواج شرایط همسرشون چطوری بود و بر اساس اون چیزی ک معیارشون بود اتفاق اقتاد؟

هر کسی دوست داره شرکت کنه

کسی هم دوست نداره میتونه تاپیکو رد کنه

💙🌹🎈

خونه نداره فقط ماشین داره

روز اولی هم ک اومد خواستگاری بهم گفت من هیچی ندارما گفتم مهم  علاقس بقیش رو باهم میسازیم الانم عقدیم خداروشکر اخلاقش خوبه

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

اخلاق داشته باشه 

سبزه باشه 

خانواده اش سرشناش باشن 

سبزه باشه 

تحصیلکرده باشه 

سبزه باشه 

اهل کتاب باشه 

سبزه باشه

به حقوق برابر احترام بذاره 

سبزه باشه

اهل سفر باشه 

و اخریش که خیلی مهمه 

سبزه باشه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اخلاق  خانواده  ایمان

اصلا در نگاه اول کاری به خونه و ماشین و اموالش ندارم

ولی شغل داشتن خیلی مهمه 

اما اینم ک چ شغلی باشه اولویت نیست

حالا دعا کنید یه بخت خوب نصیبم بشه ک خیلی اذیتم🙂💔

معیارم خونه ماشین نیست شرایط سخت شده اولویتم اینکه مهربون منطقی باشه و اینکه حداقل ی حقوق کم و حلال داشته باشه محتاج کسی نباشیم حداقل ماهی ۱۰ تومن بیاره زمونه بدیه بتونیم نیازامون بخریم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شاید یکم شعاری بنظر بیاد ولی من اولین معیارم ایمانبود ،بعد اخلاق ، بعد وضعیت مالی ، خداروشکر دوتای اولی اوکی اوکی بود ، سومی رو هم باباش داشت خودش نه ، مشغول تحصیل بود ، ولی من چون اون دوتا برام خیلی مهم تر بود قبول کردم ، اوایل زندگی سختی زیاد کشیدیم ولی شکر خدا با قدم خیر هرکدوم از دخترام وضعمون بهتر شد ، الانم نمیگم پولداریم و مرفهیم ولی شکر خدا چرخ زندگی مون میچرخه راضیم ، اما این رو از ته دل میگم ایمان و اخلاق از همه چی مهم تره، کسیکه واقعا ایمان داره و خداترسه ، از ترس خدا و قیامت هم که شده زنش رو اذیت نمیکنه ، به این مسئله دقت کنید مجردهای عزیز

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ظاهر مقبول، تحصیلات، تمکن مالی، کفویت فرهنگی و اعتقادی و اخلاقی، تربیت و فرهنگ خانوادگی، همه برای من مهم بود

با فردی هم ازدواج کردم که در تمام موارد بالا از نظر خودم نمره قبولی گرفته

اخلاق داشته باشه  سبزه باشه  خانواده اش سرشناش باشن  سبزه باشه  تحصیلکرده با ...

با وجود نی نی سایتی های نژاد پرست این حرف از یه نی نی سایتی بعید بوود

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

شغل خوب 

اخلاق و ایمان و مومن بودن

خانواده خوب 

ظاهر قابل قبول 

اینا اولویتام بود به ترتیب اهمیت 

خداراشکر همه رو تو بهترین حالت ممکن داشتن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

متاهلم معیارام 

قیافش معمولی کافی بود قد بلند 

اخلاق خوب و اروم اهل مطالعه و تحصیلکرده وضع مالی متوسط به بالا 

همسرم 

اخلاقش خیلی نوبه وقتی ازدواک کردیم زیر صفر بود مالی😂 اهل مطالعست و تحصیلکرده قدش کوتاه بود خانوادشم داغون😂 اما قسمت بود اون خیلی پیگیر بود بابامم خوشش اومده بود منم چیزی نگفتم قیافشم متوسط رو به بالاست 

الانم دو تا بچه داریم 16سال میگذره و خدارو سکر خوبیم باهم کار کردیم تو این سالها و حداقل ها رو داریم

من دوست داشتم همسرم کاری باشه .مهربون....و اینکه از خودم قد بلندتر باشه....اهل دود دم‌نباشه .نماز شو بخونه....وضعیت مالی چهره هم معمولی باشه.....ک همینطور هم شد.وضعیت مالیشم خوبه.....و اینکه من عاشق سفر و گشت و گزارم.ایشونم باهام موافقه.خداروشکر

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه