2777
2789

و بی سر و صدا تایپکو ترک میکنی

ولی تا مدتها تو فکری و هی کاربریشو سرچ میکنی شاید بیاد بگه حل شد 

دلم منفجر شد امشب 😭

🥲🥲🥲🥲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای قلب مهربونت 🥺

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

واقعا این سایت و خوندن تجربه‌ها، دید منو به زندگی خیلی عوض کرد. این‌که ببینی خارج از دایره‌ی زندگیت و آدمای دورت چه آدمایی با چه سرگذشتی زندگی می‌کنن واقعا عجیبه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بعضیا توی گردابن حتی چیزی هم بگی کمکی نمیکنه نمیتونن هیچکاری کنن فقط باید زمان بگذره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه سریاشم انقدر لوس و مسخرست آدم برا خودش و وقتش افسوس میخوره

اینجا قبلا مثل دایره المعارف بود هر مشکلی راه حلای خوب داشت من هنوزم برا بعضی سوالام میرم تاپیکای چندسال قبلو سرچ میکنم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضیا رو دیدم اینجا خودش میدونه داره اشتباه میکنه ولی نمیخواد درست شه انتقاد کنی راهکار بدی بازم حرف تو گوششون نمیره من بیشتر از این دسته آدما حرصم میگیره

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞