2777
2789
عنوان

روابط دوستان خانوادگی

79 بازدید | 15 پست

خانوم ها دلم میخواد یه کم غیبت کنم ببینم نظر شما چیه یه همسایه داریم رفت و آمد خانوادگی داریم پنج سالی هست 

اون اوایل مارو بردن شمال ویلاشون 

بعد اون هم ما بگم حدودا هفت هشت بار بردیمشون دماوند 

بعد شوهر ه ببار برگشتنی گفت ایندفعه شما هم بیایم بریم شمال خانومه یهو جیغ زد من هیچ جا نمیام 

شوهرش بنده خدا هی تعارف میزنه این به روی خودش نمیاره 

من واقعا برام مهم نیست و اصلا هم دلم نمی‌خواهد چون ویلاشون مسیرش طولانی بچم اذیت میشه فقط اینکه چطور روش میشه اینهمه مدت با ما اومده دماوند بتظرتون زشت نیست که یه تعارف خشک و خالی بکنه 

زشته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم بیشتر توضیح میدین می‌دونم دیروقته یعنی ما هم دیگه نبرمیشون آخه نمیدونم شوهرم میگه تنهایی خوش ن ...

خب خوش نگذره بهتره تا اینکه اونا به حالت سوء استفاده بیان

دیگه عادت کردن

مث خودشون رفتار کنید

و تا زمانی پیشنهاد ندادن ، شما هم ندید

به نظر میاد خانوم از اینکه میرید همراهشون ناراحته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

پس چرا خیلی دوست داره با ما بیاد دماوند حتی وقتی بچش مریض بود اومد

چون دوس داره بیاد ولی دوس نداره شما برید

کاملا واضحه :/

چون دوس داره بیاد ولی دوس نداره شما برید کاملا واضحه :/

بله درسته یه کم فکر می‌کنه چشم میخوره من آخه خودم اینجوریم یه نفر یه کاری برام می‌کنه تا چند برابر شو انجام ندم حس بدی دارم بعضی آدم ها خوب خودشونو راحت میکنن

بله درسته یه کم فکر می‌کنه چشم میخوره من آخه خودم اینجوریم یه نفر یه کاری برام می‌کنه تا چند برابر ش ...

دقیقا

ولی از این به بعد مث خودشون باشید

عزیزم الان دیدم نوشتی حس ششم خوبه میشه درخواست دوستی مو بپذیری

بله عزیزم