2777
2789

یه خونه ۱۲۰ متری با نقشه خوب جای نسبتا خوب فقط دو طبقه هست که این طبق بالا شه پایین کسی دیگه خریده دو میلیارد پولش. من تجربه ای از اینجور همسایگی ندارم بنظر شما خوبه ؟ بعدا به مشکل بر نمی‌خوریم ؟

تمامی انشعابات هم جداست مثل آپارتمان 

اگه همسایه ات خوب باشه اره چرا بد باشه

ادم تو اپارتمان میره با ۴.۵تا خانوار طرفه اینکه کلا یکیه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ای که اجاره نشستم دوطبقه اس همسایمونو چند ماهه ندیدمشون کاری به کار هم نداریم اگه خانواده ی با فرهنگی هستن چه ایراد داره بهتر از مجتمع اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خونه ای که اجاره نشستم دوطبقه اس همسایمونو چند ماهه ندیدمشون کاری به کار هم نداریم اگه خانواده ی با ...

عه راست میگی ؟ 

آخه منم دو بچه کوچک دارم خودم و شوهرم آدمای فضولی نیستیم ولی بچه ها شیطونن 

ن بابا خیلیم خوبه

مردم میرن تو اپارتمانایی ک چند ده ساکن داره

اونوقت یکی دوتا ک چیزی نیس

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

عه راست میگی ؟  آخه منم دو بچه کوچک دارم خودم و شوهرم آدمای فضولی نیستیم ولی بچه ها شیطونن&nbs ...

من پایینم بچه هام بزرگن کوچیکم۸_۹سالشه همسایه هم یدونه نوجوان داره اصلا سروصدایی نداریم ولی خب باشه هم مشکلی نیست بچن دیگه 

اگه همسایه بچه داشته باشه درکت میکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻