2777
2789
عنوان

خانوم‌های متاهل فقط بیان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 93 پست

ماهم اینجورییم. خابمون نمیبره جفتمون اگه کسی بغلمون بخابه.فقط یک ماه اول ازدواجون باهم بودیم ک سریه دعوا ازهم جداخابیدیم و دیگه شد اخرین باری ک باهم خابیدیم

من ک اصلا تحمل ندارم کسی پیشم بخابه خیلی راحترم و آزاد

ایشونم دست خودش نیست تحمل نمیاره. تا جای امثال ماها نباشی متوجه نمیشی چی میگم .ماها بدنمون مث حساسیت تحمل نمیاره 

شماهم ازش ناراحت نشو.دست خودش نیس

هرچند دوسداری پیش هم باشین

ماهم تا قبل اینکه بارداربشم کنارهم میخابیدیم بدون فاصله اما تشک و پتو جدا

ازوقتی باردارشدمو بچم دنیا اومد کلا جامو ازش دور کردم

دوران بارداری ک میترسیدم ب شکمم بخوره.بعدشم دیگه کنارهمیم ولی بافاصله نیم متری

هردو خیلی راحتیم بااین وضعیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا بچه دارم .۱۰ سال ۶سال ۳سال  توی اتاق با ما میخوابن .رختخوابشون جداست ولی توی یه اتاق ...

شاید موقع ناراحتی یا عصبانیت بهشون گفتی دیگه دوسشون نداری یا میزارم میرم یا جمله هایی مثل این 

همیشه جایی می خوای بری توضیح بده براشون مثلاً دارم میرم میوه بخرم تا یک ساعت دیگه برمی گردم 

من دخترام ۹ و ۷ ساله هستن تنها میزارمشون تو خونه میرم خرید، آرایشگاه، کلاس و .... البته قبلش بهشون میگم و موقع رفتن هم خداحافظی می کنم 

من سه تا بچه دارم .۱۰ سال ۶سال ۳سال  توی اتاق با ما میخوابن .رختخوابشون جداست ولی توی یه اتاق ...

وای شرایطت خیلی سخته ....مهد میمونن؟ سعی کن کم کم وابستگیشون رو کم کنی . اگه نمیتونی حتما مشاور برو. 

من هم پسرم تنها نمی‌شوند.  حتی پیش باباش نمی موند من برم کلاس یا سر کار یا حتی خرید ....الان چند ماهی هست بهتر شده ....یه روز رفتیم پارک به بهونه اینکه میخوام تنهایی برم پیاده روی گذاشتمش پیش باباش تا با هم توپ بازی کنن ، اون لحظه دیدم نگران منه که بر نگردم ...یه بار هم گذاشتمش پیش شوهرم رفتم تنهایی خرید ، اولش گریه کرد ولی شوهرم سرش رو گرم کرد و کم کم عادت کرد ....الان هم میدونم وقتی خوابیده اگه برم توی یه اتاق دیگه بخوابم نمی‌فهمه....باید کم کم جداشون کنی ، طوری که خودشون متوجه نشن  

کم کم وابستگی رو کمش کن چون احتمالا برای مدرسه رفتن خودش و شما اذیت میشی دچار اضطراب جدایی میشه تایم ...

دارم کم کم جداش میکنم . خیلییییی بهم وابسته بود اصلا تنها نمی موند . مدام بهم چسبیده بود ، الان خیلی بهتر شده ، ولی هنوز قبول نمیکنه بره مهد 

شاید موقع ناراحتی یا عصبانیت بهشون گفتی دیگه دوسشون نداری یا میزارم میرم یا جمله هایی مثل این  ...

من‌ فقط یه مغازه رفتن که اونم ببینه فقط یه کارت برداشتم برم زود بیام ده دقیقه نشه .یه بار طول کشید می‌گفت چی شد دیر اومدی گفتم مغازه مشتری زیاد داشت .کسی پیششون باسه چیزی نمیگن ولی تنها خونه نمیمونن

دارم کم کم جداش میکنم . خیلییییی بهم وابسته بود اصلا تنها نمی موند . مدام بهم چسبیده بود ، الان خیلی ...

با کلاس های یک ساعته مثل ورزش، نقاشی، موسیقی شروع کن روزای اول بشین تا کلاسش تموم بشه بعد کم کم بهش بگو مثلاً میرم از مغازه کناری فلان چیزو می خرم دوباره میام مغازه رو هم نشونش بده همین جوری پیش برو تا به جایی برسی که بگذاریش کلاس و بری وبعد بیای دنبالش 

حتما این قضیه رو جدی بگیر چون تو مدرسه خیییییلی اذیت میشی

وای شرایطت خیلی سخته ....مهد میمونن؟ سعی کن کم کم وابستگیشون رو کم کنی . اگه نمیتونی حتما مشاور برو. ...

جدا شدن که میشن کسی پیششون باشه .منظورم اینه تنها نمیمونن .مثلا نانوایی میرم هرسه تا رو میبرم .خرید بازار هررجا .مگه اینکه کار مهمی داشته باشم پیش کسی بذارمشون .

بچهای من برای مدرسه اصلا اینجوری نیستن .برای خواب میگن‌حتما باید پیشم باشن .یا مثلا برم اشغال بذارم ...

پس بچه شما از تنها بودن می‌ترسه....حتما با مشاور مشورت کن ، راهکار میده بهت 

ممنونم.سابقه خیانت داره ولی ربطی ب این موضوع جداخابیدنمون نداره

راستش من میترسم جدا خوابیدن من و همسرم یه روزی در آینده منجر به خیانت از طرف ایشون بشه ،    

فعلا که دوستم داره ولی در آینده چی؟ ....آخه چه معنی داره فقط واسه رابطه کنارم بخوابه ...با خودم میگم نکنه واسش جذاب نیستم ....

آخه چاقم وا. چاقی بدش میاد ، دارم رژیم میگیرم هیکلم بهتر شده ولی خیلی مونده تا خوش اندامی 

...

راستش من میترسم جدا خوابیدن من و همسرم یه روزی در آینده منجر به خیانت از طرف ایشون بشه ،   &nbs ...

ن اشتباه میکنی دوسداشتن و نداشتن و خیانت کردنونکردن اصلا ربطی ب این ماجرا نداره

جداخابیدنهای این مدلی فقط  یه عادته 

با کلاس های یک ساعته مثل ورزش، نقاشی، موسیقی شروع کن روزای اول بشین تا کلاسش تموم بشه بعد کم کم بهش ...

اره واقعا ....اصلا از کلاس رفتن بیزار ه . مدام میگه بیا مدرسه بازی ، مثلا من بشم معلم و اون تو کلاسم بشینه و من بهش درس بدم. عاشق اینجور بازی کردنه ، ولی وقتی میگم بیا ببرمت سر کلاس واقعی ، ناراحت میشه میگه نه بدم میاد ...

نمیدونم چیکارش کنم . پارسال بردمش نقاشی مدام اخم بود تو کلاس با اینکه  خودم هم تو کلاس میرفتم. اصلا انگار با معلم و بچه ها قهر بود