2777
2789
عنوان

خانوم‌های متاهل فقط بیان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 93 پست
شب اول عقد که ما تا صبح نخوابیدیم دقیقا تا وقتی آفتاب افتاد توی‌ اتاق ما داشتیم صحبت میکردیم‌ توی رخ ...

دقیقا ما هم همینطور . با اینکه سنتی ازدواج کرده بودیم تا صبح بیدار بودیم و اون صحبت میکرد ، راجع به سربازی و ... 

ولی تا وقتی که بیدارم مهم نیست تو ّبغل هم باشیم. فقط موقعی که میخوابم باید به فاصلهی ۱ متر دوروبرم هیچ چیز نباشه

شب اول عقد که ما تا صبح نخوابیدیم دقیقا تا وقتی آفتاب افتاد توی‌ اتاق ما داشتیم صحبت میکردیم‌ توی رخ ...

من روتکون خوردن حساس بودم . ببین ازین پهلو ب اون مهلو میشد من بیدار میشدم. جدیا. بعد غر ک چقد جابجا میشی. چیه چته😂😂بدبخت گیر افتاده بود

parasoo1989@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ، اسفنده 

😂😂😂

موقع خواب پوستش حساس میشه 

خوابش سبک  نیستا پوستش حساس میشه 

حتما از نظر روده هم بررسی بشه 

مشکل روده تحریک پذیر ممکنه داشته باشه به فلفل و .. حساسیت داشته باشه خارش پوست بگیره و حساس شدن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خونمون تک‌خوابه متاسفانه . پسرم وابستگی داره ....دارم سعی میکنم ازش فاصله بگیرم .

کم کم وابستگی رو کمش کن چون احتمالا برای مدرسه رفتن خودش و شما اذیت میشی دچار اضطراب جدایی میشه تایم مدرسه باید تو کلاس پیشش بشینید یا درب ورودی کلاس بشینید که شما رو ببینه خیلی سخته گریه ناراحتی 

این موارد رو زیاد دیدم از الان شروع کنید 

عزیزم تو صحبت هات تنها چیزی که برام عجیب بود این بود که پسر پنج ساله هنوز پیش شما می خوابه  اگ ...

من سه تا بچه دارم .۱۰ سال ۶سال ۳سال 

توی اتاق با ما میخوابن .رختخوابشون جداست ولی توی یه اتاق می‌خوابیم .بچهام میترسن .یعنی پیش اومده برای دستوشیی رفتم بیرون اومدم دیدم که دختر بزرگم توی رختخوابش نشسته گریه می‌کنه مامان کجا رفتی من ترسیدم .حتما هم باید نزدیک ما باشن .خیلی وقته درگیر این مسئله هستم که چطوری جداشون کنم میترسم بدتر بشن .صبح زود که بیدار میشم برم دستشویی در رو آروم باز میکنم میرم‌ دختر بزرگم بعضی وقتها متوجه میشه دنبالم به حالت دو میاد که ببینه من واقعا دستشویی میرم یا نه .

اینم بگم جایی میرم همیشه با خودم میبرمشون یا پیش کسی گذاشتم .تنها خونه نبودن .

نمی‌دونم چکار کنم 

کم کم بهش نزدیک شو یهو نرو بچسب بهش تا بتونه هضم کنه هیچ وقت نباید رختخوابتو از همسرت جدا کنی

به پیشی های ملوس هم همینطوری باید نزدیک بشی😁

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

آره خودش هم میگه بدخواب میشم . آخه ساعت ۵ و نیم صبح باید بره سرکار 

ببین درکش کن منم اینطوری هستم اگه بدونی چقدر استرس میگیرم و پریشون میشم یکی کنارم خواب باشه اصلا کمتر کسی درکم میکنه ولی همسرم خداروشکر اعتراض نمیکنه..همین که میفهمه ناراحتی و از دلت در میاره عالیه 

کم کم وابستگی رو کمش کن چون احتمالا برای مدرسه رفتن خودش و شما اذیت میشی دچار اضطراب جدایی میشه تایم ...

بچهای من برای مدرسه اصلا اینجوری نیستن .برای خواب میگن‌حتما باید پیشم باشن .یا مثلا برم اشغال بذارم سطل اشغال توی‌ کوچه وقتی دیر برگردم حتما می‌پرسه چرا دیر شد یا میگه مامان نشونم بدع کدوم سطل اشغال رفتی .مغازه میرم‌ میگه چرا دیر اومدی نکنه نرفتی مغازه نزدیک رفتی مغازه دوره