2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم💔😔😔😔😔

2662 بازدید | 92 پست

میدونم زیاده ولی لطف میکنی بخونی💔

خستم کرده بچها 

تا باهم خوبیم عالیه یدونس

تا دعوامون میشه بد دهنو فوشای رکیک میده من اصلا جوابشو نمیدادم دیدم خیلی زیاده روی میکنه جوابشو میدم

هرررررکار میخوام بکنم مخالفت میکنه💔💔💔همه ی آرزوهامو خاک کردم بچها

بخدا تعریف نباشه 

قیافم خیلی خوبه ولی شانسم صفرررررر

همه میگن خوشبحالت باشوهری که داری

ولی کسی چه میدونه خونه ماشین طلا واسه آدم زندگی نمیشه

قلبم خورده خورده مانع رسیدن به هدفای هرچندکوچیکم شده

هیچوووووقت تو اولویتش نبودم😭😭

همیشه اول خودش بعد من خدای بالاسرم شاهده گوشیم داغوووووونه بااینکه پول داشت بهم نخرید💔

(خسیس نیس به شدتم دس و دلبازه توی خرید لباسو خوراکی ولی.....)

یبار باهم خرید نرفتیم نه رستوران نه پارک هیچیییی💔همیشه واسه هرکار باید باخانوادم برم

با هیچکی رفتوآمد نداره هیچکیییییی جز خانوادشو خانواد

دلم ازش زده شده خسته شدم منم دل دارم تو اوج جوونی ناامیدم خسته م انگیزه ی هیچیو ندارم

بیشتر این ناراحتم میکنه زندگیم چشم دشمنامونو دراوردا در حالی که نمیدونن من از درون داغونمممم

خستم ناامیدم 

لعنت به عاشقی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم لنگه شوهر توعه تو اوج جوونی حس پوچی دارم هیجا نمیزاره برم نمیزاره یه کلاسی جایی برم اشغال فقط با خانواده خودش رفت و آمد داره و بقیه بد هستن از نظرش

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

شوهر منم یکم اخلاقای شوهرتم داشت بددهن بود بی مهر بود خیلی ام پولدار دندونپزشک بود  هیچی کم نداشت خیلی اذیتم کرد

اصلا نه خونه ی تو برج معروف نه ماشینش نه مسافرتا دیگه هیچی پشیزی ارزش نداشت چون من غمگین بودم و حس بدبختی داشتم، من جدا شدم 

نمیگم جداشو ولی مشاور برو به فکر خودت باش ادم یبار زندگی میکنه

پدر من همش سرکاره

همش کار می‌کنه طلا میخرید برا مادرم

همش پول بهش میداد 

همه کلاسی فرستادش

بخاطرش از همه فامیلاش قطع رابطه کرد

اما مادر من چون مسافرت نبرده بودش پدرم

چون خیلی بهش بها داده بود 

رفت مهرشو گذاشت اجرا

و وسایل خونه رو هممممه برد 

زندگی سی ساله رو نابود کرد

خدا ازش نگذره😔😔