دیارم مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2319 عنوان کنکوریااااا بیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست کنکوریا بیاین در مورد معدل و ترمیم ازتون سوال دارم 1402/11/15 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 الان من امسال بخوام شرکت کنم کدوم درسارو باید ترمیم بزنم؟ کل تخصصی ها و ادبیات و دینی و هویت و سلامت عربی زبان ۵۰ددرست کنکوره ۵۰ درصد نهایی بعد ادبیاتو خیلی کار کن ۱۰ درصد سهم داره در مجموع از کل کنکوربزار یه جدوله پیدا کنم ضرایبو برات میفرستم شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
یلدابودم عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1245 الان من امسال بخوام شرکت کنم کدوم درسارو باید ترمیم بزنم؟ میری هر درسی که زیر ۱۹هست ترمیم میزنی ترمیم هم از فردا شروع میشه پروسش خودشون اطلاع رسانی میکنن که کجا بریم
دیارم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2319 کل تخصصی ها و ادبیات و دینی و هویت و سلامت عربی زبان ۵۰ددرست کنکوره ۵۰ درصد نهایی بعد ... شما مشاورین؟
دیارم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2319 میری هر درسی که زیر ۱۹هست ترمیم میزنی ترمیم هم از فردا شروع میشه پروسش خودشون اطلاع رسانی میکنن که ک ... تاریخ امتحانات کی هست؟
یلدابودم عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1245 تاریخ امتحانات کی هست؟ تو کال پی سی کنکور بهتر نوشته یا کانالای تلگرامی
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 شما مشاورین؟ نه ولی حرفای مشاورم بتون گفتم شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 نه ولی حرفای مشاورم بتون گفتم ببخشید یه سوال داشتممن نظام قدیمم چون وقت کمه و صفرصفرم کنکور ۱۴۰۴ رو میخواستم بدماگه ۱۴۰۳ نهایی دوازدهم و ۱۴۰۴ نهایی یازدهم رو امتحان بدم بضررم میشه؟ و تراز نهایی خیلی کم میشه؟
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 ببخشید یه سوال داشتم من نظام قدیمم چون وقت کمه و صفرصفرم کنکور ۱۴۰۴ رو میخواستم بدم اگه ۱۴۰۳ نهایی ... نه اتفاقا تشریحی تون خوب باشه به نعتونه وقت کمه ولی بهتره شما یه سری نهایی هارو تزمیم کنی سال بعد هم یه سری دیگه رو شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…
aram_f عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 2685 نه اتفاقا تشریحی تون خوب باشه به نعتونه وقت کمه ولی بهتره شما یه سری نهایی هارو تزمیم کن ... اخه بخاطر تراز نهایی ک هر سال تغییر میکنه نگران بودم ک تراز خیلی بیاد پایین و کنکور خراب بشهبعد هویت و سلامت هم باید امتحان بدم؟چون ما نداشتیم
گل_رز_آبیی عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 7276 اخه بخاطر تراز نهایی ک هر سال تغییر میکنه نگران بودم ک تراز خیلی بیاد پایین و کنکور خراب بشه بعد هو ... حتما باید نهایی هارو بالای ۱۹ بیارین دیگهاره هویت و سلامت هم باید ترمیم بزنید شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم…