2777
2789
عنوان

رنگ کارم!هیرکالریست مثلا🥲😂

519 بازدید | 27 پست

سلام

من نزدیک ۷ماهه رنگ کار میکنم  دستیار بودم 

میخوام الان برای خودم مشتری بگیرم

میشه بگین اگه خواستین موهاتون رنگ کنین چی براتون اولویت

موقع دکلره نسوزه 

همون رنگی که میخوام بشه 

آرایشگر به حرفم گوش بده و هی کار خودشو نکنه و بگه نه بهت نمیاد و نه مد نیست و نه فلان بیسار 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع دکلره نسوزه  همون رنگی که میخوام بشه  آرایشگر به حرفم گوش بده و هی کار خودشو نکنه و ...

خیلی ممنون❤️😍آرایشگر بر اساس تجربه رنگ پوست پایه مو اینا نظر میده ولی خب تصمیم با خودتون❤️❤️

خیلی ممنون❤️😍آرایشگر بر اساس تجربه رنگ پوست پایه مو اینا نظر میده ولی خب تصمیم با خودتون❤️❤️

میدونم اما بعضیاشون وااااقعااااا گیر هستن 

مثلا من یه مدت پیش میخواستم موهامو آبی کنم انقدرررر حررررف ززززززددددد نمیدونم ال میشه بل میشه حالا چرا آبی رنگش زود میره آبی پزنگ نمیشه کم رنگ میشه وووووو 

مغزمو خورد 

منم مدام تکرار میکردم بله شرایطش رو میدونم اما الان آبی میخوام بااازززز حرف حرف حرف 

حالا جالبه انقدر مخ منو خورد آخر سر انقدر خوشش آومد ده تا عکس گرفت ازم 

میخواستم بزنم تو سرش

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
میدونم اما بعضیاشون وااااقعااااا گیر هستن  مثلا من یه مدت پیش میخواستم موهامو آبی کنم انقدرررر ...

😂😂😂😂قبول دارم خیلی حرف میزنن  ولی رنگش زود نمیره😂😂

واسه من از همه مهمتر سلامته مومه که خراب نشه . مواد گرون و مارک میخرم خودم میزارم چون مواد ارایشگاهارو قبول ندارم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!