2777
2789

خصوصی راضیه فیروز 

دولتی سیدالشهدا برا نظامیا خودشون خیلی خوبه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دکتر زهرا طهماسبی خیلی خوبن

دکتر دختر خالم و همچنین برادرم بودن 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

سلام.نشنیدم اسمشو تا حالا،،بزار برم سرچ کنم ببینم نظرات چی نوشتن    

خیلی وقته کرمونن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

شما دکترت کی بود؟ من میخوام زهره سالاری انتخاب کنم بیمارستان مهرگان وارجمند هستن

اتفاقا منم دکترم خانم سالاری بود خدا خیرشون بده

دکتر بسیااار خوش رو و با اخلاقی هستن

ذره ای زیر میزی نگرفتن بابت سزارین

اصلا میرفتم پیششون سرحال میشدم

من بخیه هام نه عفونت کرد نه باز شد ولی یه هفته اول خیلی درد کشیدم نمیدونم به چی ربط داره شاید بدنم‌ ضعیف بوده خلاصه سریع سرپا نشدم

ارجمندم که بودم کادرش واقعا خوب بود هم خوب رگ گرفتن چون رگ های من ضعیفه هم خوب سوند گذاشتن که خیلی میترسیدم اذیت شم

تو همون بی حسی هم خون های اضافه رو ساکشن کردن بعد از بین رفتن اثر بی حسی کاری باهام نداشتن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️