بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگ گلبهی خوبه ؟! یا قرمز نارنجی ؟! شما به چه قیمتی انجام میدین؟! و لب ورم میکنه ؟! تا چند روز ؟!
بستگی به رنگ پوست و لبتون داره گلم
من خودم الان با بهترین متریال ۸۰۰ انجام میدم ولی استادم چون تو سالن عالی و باکلاس کار میکنه و سابقه کار داره ۱۸۰۰ میزنه
بله حدود یک تا دو روز ورم داره بازم بستگی به بدن آدم داره ولی اکثرا ورم میکنن
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
من برای همه مشتریام قرمز نارنجی زدم چون استادم گفته بود این ترکیب بهترین هیلد رنگ و بهت میده مثلا ی ...
شما چند وقته دوره دیدین؟
الان کار میکنین تو سالن؟
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
من تقریبا از مرداد ماه سالن میگه مشتری بیار من میگم خب واسه سالن مشتری میاد من از کجاااا بیارم هنوز ...
اره مشتری پیدا کردن واقعا سخته ولی اولش مجبوریم با سود کم کار کنیم تا جا بیوفتیم
موفق باشی قشنگم
اره مشتری پیدا کردن واقعا سخته ولی اولش مجبوریم با سود کم کار کنیم تا جا بیوفتیم موفق باشی قشنگم
سالن داره تا فهمید تازه کارم گفت برات مدل میارم
گفتم تایم مدلم تموم شده کار میکنم بازم گفتم عیبی نداره پول موادمو ولی میگیرم برگشت گفت نهایت ۱۰۰ بدن گفتم نمیخواااام من یک و چهارصد پول رنگ دادم ۳۰ میل بیام واسه ۱۰۰ تومن که پول اسنپمم نمیشه؟