2777
2789

شوهرم(عقدیم) یه شهر دیگه دانشجوعه

دو روز پیش شهرمون، خونه ما بود بعد باهم دعوا کردیم صبح زود رفت🥲🥲🥲

همین که رسیده حالش خیلی بد بوده دوستاش میبرنش بیمارستان از دیروز بیمارستان بستریه😭

اکو قلب ازش گرفتن گفتن که دریچه قلبش گشاد شده یکمم برگشت خون داره😭😭

امشب بهم گفت ای کاش حداقل ازم خداحافظی میکردی شاید دیگه همو نمیدیدیمممم😭اشکام بند نمیاد

میشه لطفا واسش دعا کنین صلوات نذر حضرت رقیه کنین🥲😭

دیدین کسیو که این بیماری رو داشته باشه خوب شه؟🥲من از این بعد باید چیکار کنممم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گشادی و افتادگی دریچه قلب که بیماری خاصی نیست منم دارم،همسرمم داره ،دکتر بهم گفت بخاطر الودگی هوا و سبک زندگی های نامناسب الان اکثر ایرانی ها دارن حتی دارو هم نمیدن ، همسرت خواسته یکم دلبری کنه برات ، حالا به روش نیار ولی جای نگرانی هم نداره ان شالله عشقتون پایدار باشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم براش حمد و صلوات ميفرستم ان شاءالله بزودی خوب بشه و سالها کنار هم خوشحال و خوشبخت باشید🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

انشالله که خوب میشه 

ولی این ننه من غریبم بازی رو همه اقایون دارن 

شوهر من ی فتق عمل کرده ۷ ساله دهنمو سرویس کرده که وای جای عملم اخ فتقم وای فلانجام

دووشکم زاییدم سنگ‌شکن کردم جراحی معده و صفرا کردم مثل خر مش قاسم کار میکنم اخم نمیگم🙄

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴