2777
2789
عزیزم من از پونزده سالگی رانندگی میکنم تا الان که 22 سالمه تا الان جاهای شلوغ نرفتم با ماشین که اونم ...

خب پس حالا که رانندگی بلدی میتونی ایده ات را عملی کنی 

ولی چون به قول خودت با اخلاقی که ازش سراغ داری میخواد اون تایم بره دید و بازدید اقوام 

پس بهتره فقط یه شب عاشقانه داشته باشید تو بغل هم و حرفای عاشقانه و بوس و .... دیگه تولد از این معنوی تر نمیشه 😉

خب پس حالا که رانندگی بلدی میتونی ایده ات را عملی کنی  ولی چون به قول خودت با اخلاقی که ازش سر ...

متاسفانه ما جایی واسه اینکارا نداریم نه خونه خودشون نه خونه ما چون اون خواهرش روزانه اونجاست با بچه هاش و برادرش و بچه هایش هم میرن میان و چون عید هست فکر نکنم مهمون نیاد براشون حتما مهمون میاد خونشون حالا ماه رمضونش اومد کمک ولی خب آخرشم نمیشه خونه خودمون هم تو عید خیلی مهمون میاد نمیشه اصلا بعد یه خانواده دیگه دارن باهامون زندگی میکنن ما اصلا فرصت اینکارا رو نداریم چون جایی نداریم واسه انجامش من هفت ماهه عقدم شایدم بیشتر و تا حالا فقط یک روز پیش اومده که برای چهل و پنج دقیقه هر دومون تو خونه تنها بودیم جای اینکارا نیست اینجا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ما جایی واسه اینکارا نداریم نه خونه خودشون نه خونه ما چون اون خواهرش روزانه اونجاست با بچه ...

عجب چه شرایط سختی داری توام 

ایشالله زودتر بری سر خونه زندگی خودت راحت بشی

عجب چه شرایط سختی داری توام  ایشالله زودتر بری سر خونه زندگی خودت راحت بشی

والا قراره برم پیش مادرشوهرش زندگی کنم زیر یک سقف امیدوارم شرایط بهتر شه اما همسرم می‌دونه سختم میشه با شلوغی و رفت و آمد زیاد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
والا قراره برم پیش مادرشوهرش زندگی کنم زیر یک سقف امیدوارم شرایط بهتر شه اما همسرم می‌دونه سختم میشه ...

خدا کمکت کنه 

سخته ولی تحمل کن ایشالله که میتونی موقعیت را کنترل کنی 

چون خودت هم تو خانواده پر جمعیت بودی شاید خیلی سختت نشه 

با دل روشنی و دید مثبت برو 

خوشبخت بشی عزیزم 

خدا کمکت کنه  سخته ولی تحمل کن ایشالله که میتونی موقعیت را کنترل کنی  چون خودت هم تو خان ...

مرسی عزیزم نه اتفاقا تو خانواده کم جمعیتی بزرگ شدم من و داداشم هستیم با مامان بابام اما مهمون زیاد می‌ره میاد خونمون رفت و امدش زیاده اتفاقا من عادت ندارم جاهایی که همیشه شلوغ باشه میدونی؟خونه ما فقط شب خیلی شلوغه اما خونه اونا صبح و ظهر و شب شلوغه اونجا سختمه ولی همسرم می‌دونم که اجازه نمیده وضعیت به طور دائم این شکلی باشه خونشون وقتی من ازدواج کنم دیگه مرسی ازت ممنون

آها پس خوبه که شوهرت هواتو داره ایشالله روزای خوبی در انتظارته 

مرسی عزیزم❤️😍

همچنین😘