2777
2789
عنوان

درمان ریزش مو هورمونی

3198 بازدید | 16 پست

تروخدا اگه راهکار یا تجربه ای دارین بگین 😭 

ممکنه به خاطر قرص پروژسترون و قطع دارو باشه 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

آب پیاز استفاده کردم کم کرد ولی بیشتر سیاه کرد موهامو قرص زینک پلاس هم مصرف میکنم 

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

پسرخالم دكتر پوست البته براي من نوشت شايد بهش ما نسازه پس مصرف نكنيد بهم گفته ريزش موم اندروژنيك يعني ارثي هورموني قرص اسپيرونولاكتون و اسلاكتون و ٣ تا قرص ديگه هم نوشته با شامپو و محلول قرصا هم بايد زير نظر پزشك قطع كني نه يه دفعه چون بدن واكنش نشون ميده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرخالم دكتر پوست البته براي من نوشت شايد بهش ما نسازه پس مصرف نكنيد بهم گفته ريزش موم اندروژنيك يعن ...

درمان خانگی نداره آخه ریزش موهام زیاده یجوری نمیشه حداقل کمش کرد😭😭

پسرخالم دكتر پوست البته براي من نوشت شايد بهش ما نسازه پس مصرف نكنيد بهم گفته ريزش موم اندروژنيك يعن ...

آزمانش دادی ،چند سالته ؟اسم بقیه قرص ها رو هم میگی چون به منم قرص داده میخوام ببینم همونه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
قطع داروی هورمونی باعث ریزش شدید میشه

تا چند وقت ادامه داره😰

هورمون بخاطر استرس و اضطراب میریزه به هم

مال من به خاطر رژیم اشتباه بود 😔