2777
2789

پوستم اونقدر افتضاحه که حالم از خودم به هم میخوره 

انقدر جوش جوشی ام که کل زیباییم رو ازم گرفته بعضی وقتا فقط که جلو آینه میرم گریه میکنم از بس از خودم متنفرم میشم ...

پوستم چربه تو‌ دوران بلوغ هم هستم تو کل مدرسمون یه نفر نیست اندازه من پوستش بد باشه همه مسخرم میکنن .... دکتر نمیتونم برم راه های زیادی رو امتحان کردم ولی نتیجه نداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جاش چند سال دیگه خوب بشی کلی خوشگل میشی 

بعدم مطمئن باش نصف بیشتر هم مدرسه ای هات از چهره اشون متنفر هستند رو شون نمیشه جلوی بقیه بگن 

اقتضای سن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

حجامت را امتحان کن عزیزم. نگران نباش این دوران را طی کنی پوستتم خوب میشه. بجای تنفر نسبت به پوستت قربون و صدقه جوش هات برو و دوسشون داشته باش بعد می بینی کم کم میرن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مال دوران بلوغه میگذره ولی برای اینکه پوستت خراب نشه از داروخانه محلول کیلیندامایسین یک درصد بگیر با گوش پاکن بزن تو محلول بعد بزار روی جوش ها فقط بعد چندروز ریشه کن میشن نتیجه اشو بهم بگو دعام میکنی

عزیزم منم پوستم چربه و خیلی جوش میزنم از پن درمالیفت استفاده میکردم هم چربی پوستم کنترل میکرد هم دیگ جوش نمیزدم این خوبه

صابون زرد چوبم میگن خوبه من خودم استفاده نکردم ولی میخوام بگیرم

پن یا ژل شستشو برای پوست چرب استفاده کن.

روزی دو بار صورتت رو باهاش بشور.

از کرم های فاقد چربی و بر پایه ی آب استفاده کن.

جوش های صورت هم می تونن ناشی از چربی پوست باشن هم از هورمون ها.

اگه روتین پوستی ای که گفتم جواب نداد باید به دکتر غدد مراجعه کنی.

واسه جای جوش هم می تونی از چند جلسه سابسیژن ، کربوکسی تراپی و پلاسماجت نتیجه بگیری.

پلاسماجت خیلی عالیه اگه اصولی انجام بشه.