عشق وجود داره اگه طرفتون میره مطمن باشید عاشق نبوده من امشب از خدا خواستم و بهم نشون داد که اونم هوای عاشقا رو داره عشق خیلی شیرینه با هوس اشتباه نگیریمش
عشق ابعاد مختلفی داره، برا هر کسی ی جور نمود پیدا میکنه. ولی اگه عشقی با عقل و اندیشه همراه نبود، بدونید حتی با تلاش فراوان هم نمیشه اون عشق پایدار کرد. عشاق حتما کنار هم پیشرفت میکنند. روحی روانی معنوی علمی، برای هر شخص متفاوت هست.
اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ داشته باشههه هم خداااااااااااا نمیزاره ادامه داشته باشهههه تمومش میکنهههههههههه🙂
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯