2777
2789
عنوان

خودکشی خواهر کوچیک

302 بازدید | 13 پست

امروز فهمیدم خواهر هجده سالم قصد جدی خودکشی داشته هفته پیش ولی منصرف شده ولی بازم تو سرشه این فکر 😢😢هیشکیم از خانواده جز من نمیدونه . چیکار کنم بنظرتون دارم دیونه میشم . چطور باید جلوشو گرفت و منصرفش کرد کلا  😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو زندگی پس از زندگی مریم رو نگاه کنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

به پوچی رسیده 

دوره های مختلف باید گوش بده یکی دوتا کتاب بخونه ( یا موضوع خود شناسی) 

و علت اینکاراش چی بوده؟ بهش پیله نکن ازت زده شه محبت الکی ام نکن خیلی غیر مستقیم باید بری تو کار 

همش خوبیاشو بگو و یاد آوری کن مثلا تو قالب خاطره بهش حس خوب بده نسبت به خودش 

بهش بگو زندگی پس از زندگی مریم رو نگاه کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12917579/%d9%85%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%88%d9%86-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%db%8c%d9%85-%da%a9%d9%87-%d9%82%d8%b5%d8%af-%d8%ae%d9%88%d8%af%da%a9%d8%b4%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اول دلیل خودکشی اگر لازم بود حلش کنین مثلا کسی میبینی سختگیری خانواده اذیتش می‌کنه یا کسی میبینی کلا افسردگی داره بعدم هم آدمی که به خودکشی فکر می‌کنه واقعا به کمک نیاز داره چون اون تو یه فضای تاریک حبس شده و صداش بجایی نمی‌رسه میشه گفت کسی دیگه داره اونو کنترل می‌کنه و حتما به جدی بودن این اتفاق اهمیت بدین خواهرتو پیش روانشناس ببرین