2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس بخور ، دارویه، مرگ موش که نیست

قرص های اعصابه بخاطر پانیک میخورم ولی اینقد رفتم گوگل عوارضشو خوندم موقعه مصرف تمام عوارضش دارم از طرفیم باید حتما بخورم نمیدونم چیکار کنم🥲🥲

قرص های اعصابه بخاطر پانیک میخورم ولی اینقد رفتم گوگل عوارضشو خوندم موقعه مصرف تمام عوارضش دارم از ط ...

زیاد تو گوگل نرو برای اینچیزا 

عارضه داروی اعصاب کمتر از نخوردنشه

و اکثرا با عارضه های زیاد اگه روبرو شدی باید بری دکتر دوباره تا نوع قرص یا دوزشو عوض کنه

چیز وحشتناکی نیست

ما خانوادگی سالهاست مصرف میکنیم ، نه معتاد شدیم نه سرطان گرفتیم نه هیچی ، فقط حالمون خوب شد و زندگیمون نرمال شد 

پیش روانپزشک خوب برو و بتمن نظر باش با تجویز خودش کم و زیاد کن

زیاد تو گوگل نرو برای اینچیزا  عارضه داروی اعصاب کمتر از نخوردنشه و اکثرا با عارضه های زیاد ا ...

نمیدونم چرا تا قرص میخورم کوچیک ترین حالتی بهم دست میده حس میکنم میخام بمیرم حس بدیه همش بخاطر پانیکه بد ترین روزای عمرمه😔😔 شبا همش کابوس میبینم نمیتونم بخابم اضطرابم خیلی زیاده معده درد عصبیم میگیرم هیچکی نمیتونه درکم کنه البته من همیشه مسخ واقعیت دارم