2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم هیچی دیگ جواب نمیده هیچی

سلام ازدواج به خیلی چیزا بستگی داره یک موردش  و اصلی ترینش اینه ک شما ایا امادگی برای ازدواج کردن و مدیریت مشکلات دارید یا ن ایا ادم پخته ای هستی یا ن و توان اداره زندگی مشترک رو دارید؟

فکر میکنی ازدواج میکنی مشکلاتت تمومه ؟ نه بابا تازه اول مشکلاته حتی اگر بهترین ازدواج باشه و شما باید توان حلش رو داشته باشیداما. در کل 

سمینار ازدواج دکتر فرهنگ  

و  کلاس ازدواج خانم همیز رو بگوش  این بیشتر درمورد اینه ک چیکار کنی ک‌ خدا یه همسر خوب سر راهت بذارهحتما هردورو گوش کن

و سه تا کتاب هم بخون تو همین نی نی سایت 

کتاب دختر گرانبها و بانو ارتمیس و رویا ام 

این سه تا رو ک‌ خوندی یاد میگیری ک مدیریت و حل مسائل زندگی چطوره و ببین چقدر این توان و پختگی در تو هست 

اگر هم نیست سعی کن ایجادش کنی و خودسازی کنی 

این مهمه 

اگر ما امادگی چیزی رو داشته باشیم خدا میده بهمون

خسته شدم هیچی دیگ جواب نمیده هیچی

دوست صمیمی من کسی بود ک میگفت تا آخر عمرم نمیخوام ک ازدواج کنم واقعا هم ازدواج و دوست نداشت و دعا میکرد حتی ولی پدر مادرش بدون هماهنگی  یه خاستگار راه دادن و همون به دلش نشست قبولش کرد

و فرداش عقد کردن 

الان خدا و هزار مرتبه شکر خوشبحته 

و راضیه از زندگیش  و همسرش خیلی خوبه 

خیلی های دیگه رو شنیدم ک ازازدواج فراری بودن و تونستن ک ازدواج خوب  کنن 

یه چیزی تو قانون جذب هست ب اسم رهاکردن 

برو درموردش مطالعه کن 

اقای امیر. شریفی رو  کانالش رو پیدا کن و فایل هاش رو درمورد ازدواج بگوش