2777
2789
عنوان

کدبانو شدم رفت😍

419 بازدید | 43 پست
من همیشه دوس داشتم رب بپزم ولی خیلی دردسر داشت چند روز پیش دیدم ی نایلون گوجه تو یخچالمون هست پیش خودم گفتم اینم مثل قبلیا تا سه روز دیگه میپوسه با شوهرم بحث کردم که چرا انقد زیاد میخری که هردفعه حروم بشه😫 ولی طی یه اقدام خودجوش گوجه هارو شستم ریختم تو مخلوط کن😂بدون اینکه پوست بکنم قشنگ له شد در واقع اب گوجه شده بود بعد ریختمش تو قابلمه ی کوچولو روغن و نمک ریختم شعله رو کم کردم گذاشتم انقد قل قل خورد تا کل ابش خشک شد و یه رب خوش رنگ و طبیعی بدست اومد😍 تنها اشتباهی که کردم این بود که الک نکردم تا تخم گوجه توی رب نباشه ولی خب خیلی خوب و راحت و بی دردسر بود گفتم شاید به کار شما هم بیاد😘
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بنظرم خیلی خیلیییی بهتر و کار امد تر از این رب های کارخونه ایه☹️واقعا طعمش تو غذا هم بهتر میشه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماریانا بخاطر همین اینکارو کردم تازه گوجه هایی که برا رب پختنه ارزون ترم هست از این به بعد میخوام همینکارو بکنم واقعا بی دردسره
زندگی مثل مامانا اگه بخوام بپزم خیلی وقت میگیره ولی این راحتترین راهی بود که به ذهنم رسید
فاطیما اخه شوهرم میگفت ول کن بابا تو چ میدونی رب خونگی چیه
اره عزیزم خیلی بهتره. منم مث شما بودم هیچ وقت جراتشو نداشتم اما چند وقت پیش یه عالمه گوجه به دستم رسید منم دلو زدم ب دریا ربش کردم. یکم رنگش کمتر از رب های کارخونه ایه اما طمعمش واقعی و خوشمزست
شکلات اونقدررر زیاد نیست که بخواد کپک بزنه برا مصرف ی هفتم شده ولی از نتیجش راضی بودم مادرشوهر منم مثل مامانتون میپزه
نینی بهار خدایی ذوق نکردی؟من انقد خوشحالم😂 افرین نینی جان