2777
2789

9سالشه تو مدرسه فوتبال بازی کرده من گرمکن و کلاه نازک داده بودم بزاره بقیه نذاشتن اینم نگذاشته پنجشنبه بردم دکتر کترو لاک و بتامتازون زد آزیترومایسین داد ولی همش تب میکنه امروز دوباره برد پنی سیلین زد گفت اگه تبش نیومد فردا باید بستری بشه 

چکار کنم دارم میمیرم از نگرانی 

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
معمولا با پنی‌سیلین  خوب میشه نگران نباش

از عصر هنوز تب داره

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو ها رو سر وقت بده 

اگه تبش تا 4   5 روز ادامه دار بود ببری بیمارستان ازمایش میگیرن 

لازم شه بستری میکنن 

نگران نباش خوب میشه 

پیاز بزار کف پاهاش 

پا شویه کن اگه لرز نداره 

دارو ها رو سر وقت بده  اگه تبش تا 4   5 روز ادامه دار بود ببری بیمارستان ازمایش میگیرن&nb ...

آزمایس چی میگیرن

آزمایس چی میگیرن

عفونت خدای نکرده به خونش نزنه اگر دکتر توضیه کرد بستریش کنی اصلا مقاومت نکن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آزمایس چی میگیرن

چیز خاصی نیست عفونت توی خونشو چک میکنن 

ولی ببین این مریضی جدید ک اومده کلا تب طولانی داره 

ما خواهرمو بریم ازمایششم هیچ مشکلی نداشت اما همچنان تب داشت اما کم کم اومد پایین 

بچه من پارسال بشدت تب میکرد چهار پنج دفعه بردمش دکتر و متخصص ،اخرشم فهمیدم سینه اش عفونت کرده،ازین ا ...

گفت لوزه اش عفونت داره پنی سیلین زد

با تجربه ای که خودم داشتم پیشنهاد می کنم درمانشو با طب سنتی پیش ببری. چون من خودم هیچوقت با مصرف دارو به نتیجه نرسیدم اما وقتی از طب سنتی استفاده کردم معمولا خیلی زود تاثیر داشته.

گفت لوزه اش عفونت داره پنی سیلین زد

پس همون مال عفونته،من که دهنم سرویس شد، پسر دوسال و نیم ام یه هفته تب داشت،تقریبا دوماه درگیر بودم،شما هم مراقب باشید انشاالله بهتر میشه