2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید من رو به فکر فروبرد

257 بازدید | 32 پست

اینکه  گرونیه ومردم نصفشون زیر خط فقرن مطابق چیزیکه تو نت نوشته

ولی پس این تیپ وقیافه های عملی وگرون وعروسیای انچنانی و..که میبینیمپس اینا از کجا میارن

الان که همه عملی شدن وبه خودشون میرسن پس از کجا میارن

تو اینستا که میری حس میکنی همه فوق پولدارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از شکم وواجبات میزنن برا تیپ وعمل؟

طرف چند سال پیش اینجا تاپیک زده بود چرا کمیته امداد عیدی مون رو اینقد کم داده کلی ناله و شکوه و..

بعد پونصدتا تاپیک داشت ک بهتربن‌دکتر عمل بینی در فلان شهر کدومه..یا نوشته بود تا تهرانم‌میتونم بیام برا عمل😐

دوست من ۸ تومن حقوقشه همه اون ۸ تومن خرج تیپش میکنه

دلیلی نمیشه کسی که به تیپ و قیافش میرسه پولش از پارو بالا بره

واقعن سفره مردم خیلی کوچیکتر شده

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️

سقف خواسته ها اومده پایین

اولا شما دیگه میدونی با پول جمع کردن ماشین و خونه و... که دوس داشتی نمیتونی تهیه کنی همون پرایدم باید وام بگیری تا تهیه کنی پس ترجیح میدی بری همون لباس مورد علاقتو بخری 

دوما همینکه برا شما یه عمل کوچیک یا یه عروسی رفتن تو سال انقد عجیبه نشون دهنده ی عمق فاجعه و نداری تو جامعس

تو یه جامعه ی نرمال اصن این هزینه هایی که گفتی نباید به چشم بیان نه اینکه نماد دارا بودن ادما بشن 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
خب واقعا بعضیا حقوقشون خوبه، نزدیک من الان ۲۵ حقوق داره به غیر از پاداش برای ی خانواده سه نفره خوبه ...

تو نت زده بود یه خانواده ۴ نفره اگر زیر ۳۵ درامد باشه فقیر محسوب میشه

خب اتیه هم مهمه 

اینکه من بادرامد مثلا۲۵ تو من فکر اینده بچه هام باشم پس انداز کنم مسئله امروز نیس فقط