2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران امسال یه کم تکنیک شون بهتر شده بود کلا ایرانی ها احساسی بازی می کنن نه تکنیکی. چون ممکن بود بر ...

بببخشید ولی همه رو برعکس گفتی😁

روزبه چشمی باعث حذف طارمی شد... درواقع اگه طارمی به موقع خطا نمیکرد گل دومو میخوردیم درصورتی که وظیفه چشمی بود واقعا تو بازی با سوریه اصلا خوب نبود

عملمرد خوب جهانبخش خیلی کمتر از قبل شده

علی بیرو عالی تا الان دوتا پنالتی گرفت(امارات، سوریه) وعالی بوده تالان

ولی درسته خیلی احساسی بازی میکنن واقعا

به نظرم قائدی وقلی زاده خیلی تکنیکی تراز جهانبخشن باید فیکس بشن

بله خودش گفته،یه زمانی هم با ترلان پروانه بود

میدونم سعید با ترلاان بود

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

درسته ژاپنی‌ها کارتن فوتبالیست‌ها رو ساختن ولی ما بیشتر پخش کردیم و نگاش کردیم 🤣🤣🤣🤣

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
وآسه همین تاکتیک هاشون رو یاد گرفتیم😂😂

اره بیرو اون دروازه بانس ک با سوباسا رقیب بود😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
نظرمو گفتم.چرا جبهه میگیری.بر اساس زحمت اگر حقوق میدادن الان کارگرها پادشاهی میکردن

چجوری قهرمان ملی شدن رو با کارگری یکی میکنی کارگر کسیه ک نه خال داشته درس بخونه نه حال داشته تو به حرفه تخصص بگیره وقتی جوونی سختی نکشی مجبوری پیری سختی بکشی حالا درسته کارگرا زحمت کشن اما قبول کن اونجایی م باید زحمت نکشیدن عاقبت شون شده کارگری

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نظرمو گفتم.چرا جبهه میگیری.بر اساس زحمت اگر حقوق میدادن الان کارگرها پادشاهی میکردن

علی بیرو دوتا انتخاب داشت کارگری یا جنگیدن واسه آرزو ها . دومی رو انتخاب کرد پس کارگری بر فوتبالیستی بودن برتری نداره 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور