2777
2789

امروز داشتم طرف میشستم...بارها به مامانم گفتم چاقو رو که میشوری از سمت تیزش بزا داخل جا قاشقی...امروز بین قاشقا چاقو رو ندیدم رفتم بزارم دستمو پاره کرد...اصلا دادم نزدم فقط حالت غر مانند گفتم مامان چاقو رو میشوری اینجوری بزار داخل جا قاشقی که زخممون نکنه...

چنان دادوبیداد راه انداخت که اره حالا یه غلطی اومدی کردی...میشورم و میسابم حالا تو واسه من دستور میدی؟...هیچ غلطی نمیکنی ت  خونه...بچهای مردم فلان میکنن و بیسران میکنن...لقمه واست میگیرم ، چایی واست میارم اخرشم هیچ گوهی نمیشی (حالا فقط روزای تعطیل اینکارو میکنه)...غمرمو صرف تو کردم...خیلی شاهکار کردی تو زندگیت توقعاتت فقط بالاست...

و منی که شاید تو سال ۳ بار یا نهایتا ۴ بار برم خرید لباس...

و منی که هفته ای یبار جز دستشویی و حموم کل خونه رو تمیز میکنم حتی روی گازو باوجوداینکه کنکوریم🙂

شام اصلا نمیزارم برامون درست کنه...ظرفا رو تا حد امکان میشورم...

خودش شاغله اما بابام بازنشسته...بابام خدایی خیلی تو کارای خونمون کمک میکنه...

کلا مامانم با من مشکل داره...با برادرم اصلا اینجوری نیست....برادرم هر خرابکاری بکنه واسش عزیزترینه...خسته شدم دیگهدلم میخاد بمیرم از شرش راحت شم...از خدا گله دارم که منو تو اینموقعیت افتضاح قرار داده بعد حتی منو ور نمیداره ببره راحتم کنه

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن تو خونه یه مشکلی دارن تنها نیستی 🤝

منم کار خونه میکنم تازه باید بعد عید سرکارم برم مامانم ناراحتی قلب داره دکتر بهش داروی ضد اضطراب (اعصاب)داده کلا زندگی و بوسیده گذاشته کنار ول کرده همه چیو کل مسئولیت خونه و حرص و جوشاش افتاده کول من 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
مامانه دیگه ناشکری نکن خیلی ها شرایط بدتری دارن اینا چیزی نیس بعدا از یادت میره

اتفاقا اصلا عاطفه مادری نسبت به من نداره...واقعا میگم...من خیلی آدم صبوریم بخدا...درک و فهمم بالاس ولی حتی مادر مامانمم حق رو به من میده...یا پدرمم همینطور...خسته ام کرده...گاهی از شدت رفتاراش حس میکنم ، بابام قبل از او یه ازدواجی داشته و من حاصل اون ازدواجم😂

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
همه همینن تو خونه یه مشکلی دارن تنها نیستی 🤝 منم کار خونه میکنم تازه باید بعد عید سرکارم برم مامان ...

ایشاالله حال مادرتون خوب باشه...ولی من ۱۹ سالمه و سعی میکنم با وجود کنکورم تمام تلاشمو بکنم...توقع تشکر ندارم ازش چون میدونم بعیده ولی حداقل میتونه خودش اعصابمو خورد نکنه که!مگه چی گفتم که انقدر به من پرخاشگری میکنه