2777
2789
عنوان

هدیه پاگشا

574 بازدید | 23 پست

عزیزانم،میخوام جاریمو  دعوت کنم برای بار اول 

ایشون و برادر همسرم هر دو ازدواج دومشونه و اینکه از من و همسرم بزرگتر هستن

اینارو گفتم که بدونید وسیله زندگی هردوتا تکمیل هست 

چی پیشنهاد میدین ؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

چند سالشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شیکپوشه جاریت؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بآلای ۴۵سال بله عزیزم شیک پوشه مثل خودم      

خوشم میاد ازین سن بالاهای شیکپوش............از صحبت کردنت معلومه خودتم ناز و خوش لباسی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آره کارت هدیه ازهمه بهتره هرچی بخاد میخره

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

پول مگه ازدواج دوم پاگشا داره ؟!

من و همسرم ازدواج دوممون بود کسی پاگشامون نکرد 

ولی اون موقع من جاری نداشتم 

روم نمیشه خشک و خالی دعوتش کنم 

خوشم میاد ازین سن بالاهای شیکپوش............از صحبت کردنت معلومه خودتم ناز و خوش لباسی

فدای تو   

من و همسرم ازدواج دوممون بود کسی پاگشامون نکرد  ولی اون موقع من جاری نداشتم  روم نمیشه خ ...

منظور من این بود در اصل فکر میکنم پاگشا نداره شما خودتون میخواید باشه به هر حال خوشبخت باشید💞💜💕

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
منظور من این بود در اصل فکر میکنم پاگشا نداره شما خودتون میخواید باشه به هر حال خوشبخت باشید💞💜💕

قربونت عزیزم شمام سعادتمند باشید