2777
2789

سلام بچه ها .. 

من یه خواهر دارم که چهل سالشه (خودم ۲۵ سالمه) خواهرم دوبار طلاق گرفته یه پسر ده ساله داره .. 

منم چند ماهه عقدم بیشتر من میرم خونه مادر شوهرم اینا ..

شوهرم هفته ای یکبار بعد کلاس دوسه ساعتی میاد شام میمونه و میره .. شب نمیخابه .. 

هفته پیش که همسرم دعوت بود ساعت نه شب اومد اینجا .. دیدم خواهرم باید حجاب کنه معذب میشه مادرمم هی پاش درد میگیره نمیتونه زیاد بشینه .. به شوهرم گفتم بیا بریم تو اتاق ... 

طرفای ساعت یازده شب اومدم از اتاق بیرون .. خواهرم بلند گفت نمیره؟؟؟ ( منظورش شوهرم بود ) یواش گفتم تا یه ربع نیم ساعت دیگه میره .. 

بعد همسرم یازده و نیم از اتاق اومد بیرون . خواهرم بلند گفت چه عجب .. خیلی جا خوردم

هر بژی کورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دم خونه شوهرمو بدرقه کردم مطمئن شدم که رفته .. اومدم بالا .. خواهرمو به فحش و نفرین کشیدم ..

گفتم تو طلاق گرفته ای حسرت خوری .. چشم نداری زندگی دیگرانو ببینی .. نگفتی شوهرم بشنوه ؟  کلی توهین و تحقیر بارش کردم .. گفت شوهرت مزاحمه .. گفتم تو گمشو تواتاقت .. توکه همیشه تواتاقتی الانم برو .. گفتم مزاحم تویی که سالهاس با بچت مزاحم مایی گورتو گم نمیکنی

هر بژی کورد

جفتتون رفتارتون بده

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝