2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمد ادویه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من عاشق ممبران هستم خونه دار بشم حتما ممبران سفید میزنم وای ک چقد طرح و ایده تو سرم دارم چقد دلم میخاد زود خونه دار بشم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

زیبایی تو سادگیه😉

فقط یه راهنمایی دارم براتون ، به هیچ عنوان جای ادویه هاتو زیر گاز بصورت کِشویی نزار ( چون وقتی میخوای آشپزی کنی هی باید بری عقب و کشو بکشی جلو و به مرور خسته کنندست و جلوی سرعت کار میگیره )

داخل عکس ، کشوی اولی از سمت چپ جای ادویه ها هست ، سریع کشو باز میکنی و میکشو جلو . توی دست پای آدم نیست 

خالم کشو ادویه گذاشته جلوی گازشون  خسته شده از بس عقب و جلو کرده کشو و خودشم هی باید میرفته عقب

کمد ادویه

عکستون چقدر شبیه مهراوه شریفی نیاست..

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
عزیزم میشه از نمای کلیش ی عکس بدی

شب برات مییگرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم