سلام عزیزم پسر من اول ابتداییه شاهد میره از 8 تا 13 ثابت صبحه شیفت ظهر ندارن اول سال هم یک و پونصد گرفتن اونم گفتن کمک به مدرسه ست شهریه نگرفتن ولی خیلی سخت ثبت نام میکنن
ببخشید عزیزم برا ثبت نام که میگین خیلی سخت گرفتن اخر سر چجوری ثبتنامتون کردن راضی هستین
خب باید امتیازتون بالا باشه خانواده شهید، جانباز، فرهنگی یا سابقه ی خدمت تو مناطق محروم داشته باشید همسر من نظامیه سالها شهر محروم زندگی کردیم از این جهت قبول کردن خداروشکر ولی خیلی راضیم مدرسه ی شاهد عالیه هم معلم های خوب و باسوادی داره هم از نظر اخلاقی روی بچه ها کار میکنن و هدیه و جشن و نذورات زیاد میدن که پسر من واقعا خوشحال میشه
دختر من نوه ایثارگر میشه به نظرتون قبول میکنن؟؟و اینکه کیف در مدرسه ندارن برای مادرایی ک کارمندن؟؟
پدرمن هم ایثارگر بودن که مدارکشو بعلاوه ی مدارک محل خدمت همسرم دادیم ولی خب من دقیق نمی تونم بگم قبول میکنن یا نه هر گزینه ای داشته باشید یه امتیازی داره که جمع امتیازاتتون اگه به حد قبولی برسه ثبت نام میکنن
گلم شما دکتر سنجری رفتید؟ چشای دلبندتان ضعیف بود با انحراف دائم؟ پسر من نمره چشم ۶ و ۵ داره و ۲۰ ماهشه و در حالت عادی نداره اما وقتی ی خورده زوم میکنه انحراف میاد دکتر گفت باید عینک بزنه و عمل فعلا نه. و گفت نمره چشمش هم پایین نمیاد تا ۱۷ ۱۸ سالگی ک بخاد عمل کنه. حالا میخواستم ببینم دکتر سنجری ب شما چی گفت ؟ و شرایط شما مشابه منه و عمل کردین ؟ راستش من از ضعیفی و عینک زدن ناراحت نیستم. ولی انحراف ی خورده اذیتم میکنه و استرس دارم ک ممکنه با عینک هم رفع نشه. تازه فردا عینکش ب دستم میرسه
گلم شما دکتر سنجری رفتید؟ چشای دلبندتان ضعیف بود با انحراف دائم؟ پسر من نمره چشم ۶ و ۵ داره و ۲۰ ماه ...
اره عزیزم من دکتر سنجری رفتم شماره چشم دخترم ۴ و ۴.۵ بود انحرافش ب داخل بود و ثابت با عینک بهتر میشد یباز دوسال و ۸ ماهگی با دکتر رجوی عمل کردیم ک بعد یکسال تب بالا کرد برگشت بعد اون تحت نظر دکتر سنجری گذاشتم ک دی پارسال عملش کردیم و ۷ روز بعد عنل هم داخل چشم بوتاکس تزریق کرد چهارماهی طول کشید تا خوب شد و خداروشکر الان خوب شده و نمیره چشمش هم یکی شده ۲.۵ یکی ۲.۲۵ ولی عینک و باید بزن