ازش چیزایی ک میخای رو بخواه و کوتاه نیا، مردا بهشون خوبی نیومده بخدا، اگ گف ندارم و پول نیست و فلان بگو من نمیدونم باید جور کنی اگ نمیتونی تامن برم سرکار ولی یه هزارتومنشو نمیدم دستتو خودم میدونم چیکارکنم با پولم... ببین چی میگه اگ گف نه نرو سرکار خواهر من! این مردا هم پرووان هم پول ندارن توام هرروز کلافش کن بگو اینو میخام تا یه فکری بحال زندگیش کنه نه بخاطر کار کردنتااا نه بخاطر زندگیت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیرم چرا باید پولی ک براش زحمت میکشم بدم دسته یکی دیگ
این حر۴م درست نیست مردم برا پولش زحمت میکشه میزاره در اختیار شما.آدم اگر کاری کنه برا زندگیشه .ولی اینجوری خط نشون کشیدن درست نیست
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
جالبه سر کار هم که میرم اون همیشه بهونه میاره .... الان هم که تحت فشاریم میگه وظیفه پدر و ما ...
وظیفه که ندارن
ولی اگه پول دارن کمکی ازشون بر میاد چرا نکنن ؟خب خانواده به درد ادم تو سختی نخوره معنیش دیگه خانواده نیست
اگه شوهرت ارزش وداره و دلت به زندگیته و بابات توان داره مانعی نیست از نظرم
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
جالبه سر کار هم که میرم اون همیشه بهونه میاره .... الان هم که تحت فشاریم میگه وظیفه پدر و ما ...
بگو باعث خفت و خاریه منه ک تو از اونا کمک بخای ، اصلا کار ب کار اونا ندارم اما همینکه تواین جمله رو میگی خودتو پیش من حقیر و خار میکنی . چجوری غیرتت قبول میکنه ک این حرف رو تو تصورت بچرخه چه برسه ب زبون بیاری . من همیشه درموردتو یجوردیگه فکر میکردم.
بگو تو حدیث بیار که وظیفشونه.حدیث بیار که وظیفه پدر و مادر تو نیست.عجب حیف همسرته نمیخوامچیزی بگم ناراحت بشی.وگرنه...
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
نه پدر و مادرم تحت فشار مالین تازه ۳ تا بچه دارن الان یه ساله تقریبا ماهی سه هف ...
با این شرایط قطعا نه
عرض کردم اگه خودشون اوکی هستن
پدر ومادر خودش چه جوریه وضعشون ؟
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋