2777
2789

و پریود هنوز نیومده، متاسفانه یه رابطه اواسط دورم داشتم و مشکوکم، خدا لعنتم کنه که قرص نخوردم بعدش😢 همسرمم انگار بدش نمیاد ولی چطور با این شرایط اقتصادی و بد جامعه یه بچه دیگه هم میشه آورد؟ 😕 از اون گذشته من تازه میخواستم رژیم بگیرم برم باشگاه و یه کاری رو شروع کنم، میترسم حامله باشم خاک تو سرم چیکار کنم؟ 

چند روز قبل تاریخم استرس برای مصاحبه شغلیم داشتم ممکنه همین به تاخیرش انداخته باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شاید حامله نباشی بکی دوروز که چیزی نیست استرس نداشته باش اگه طول کشید بیبی بزن و آزمایش بده

نمیدونم عزیزم میترسم از بی‌بی هم استفاده کنم، خیلی بداخلاقم شدم حتی با دخترم😢 یکم تو شکمم احساس گرفتی میکنم ولی فقط همینه و چیز دیگه ای نیست

یه بیبی چک بگیر خیالت راحت بشه من این سری ۲۰ روز عقب انداختم ولی حامله نبودم

راستش میترسم از بی‌بی چک استفاده کنم، من همیشه منظم بودم، قبلنا ‌28روزه بودم ولی یه سالی میشه 26 روزه هستم واسه همین استرس دارم

راستش میترسم از بی‌بی چک استفاده کنم، من همیشه منظم بودم، قبلنا ‌28روزه بودم ولی یه سالی میشه 26 روز ...

منم اکثرا منظمه ولی نمیدونم چرا اینسری ۲۰ روز عقب افتاد!

منم یه پسر ۱۸ ماهه دارم،شاغل هم هستم، خیلی استرس داشتم که حامله باشم

انشالله که هر چی خیره،ولی بیبی چک بگیری دیگه میدونی وضعیتت چیه

منم اکثرا منظمه ولی نمیدونم چرا اینسری ۲۰ روز عقب افتاد! منم یه پسر ۱۸ ماهه دارم،شاغل هم هستم، خیلی ...

باشه عزیزم ممنونم ایشالا شما هم هرچی میخوای همون بشه