2777
2789
عنوان

براورده شدن ارزو هاتون

107 بازدید | 14 پست

حاجات و اسمتون و بنویسین براتون نماز حاجت میخونم 

شمام برای عاقبت بخیری و خوشبختی و آبرومندیم دعا کنید❤️‍🩹

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

فاطمه ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشاءالله حاجت روا بشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژاله ۲تا مشکل دارم اونا حل شن

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

سلام برای خواهرام

@ملوسکتونم1 دخترچشم قشنگ من هایدی خوشگلم همیشه شاد باشه

@کمپوت_گیلاس برای شادی روح پدرشون

فراموش کارم برای همه دعامیکنم ازته دلم 

برای بچم که ٱتیسم داره و اختلال یادگیری داره لطفادعاکنین حالم به قدری بده که هرروزقرص تپش قلب باید بخورم وگرنه ازشدت تپش زیادازجون میرم .خیلی محتاجم مادرانی که بچه هاتون بالبخندتوبغلتون خوابه دعاکنین یروزحسرت بچم به دلم نمونه تابحال ازته دل نخندیدم مامانابرام دعاکنین😭😭😭😭😭

سلام برای خواهرام @ملوسکتونم1   دخترچشم قشنگ من هایدی خوشگلم همیشه شاد باشه @کمپوت_گیلاس ...

ممنونم ازتون آبجی عزیزم 

خیلی لطف داریم بهم 

درسته آقا ابولفضل دست منو نگرفت و پدرمو شفا نداد و ازش دلگیرم 

اما ازش میخام دست شمارو بگیره و جیگرگوشه تونو شفا بده 

ب حق دست بریده اش

الهی ب حق دل شکسته ام ک خدا خودش میدونه دختر گلتون شفا پیدا کنه ان شاالله 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ممنونم ازتون آبجی عزیزم  خیلی لطف داریم بهم  درسته آقا ابولفضل دست منو نگرفت و پدرمو ...

مرسی قشنگم می‌دونی حکمت خدااینجوره منم دوسال باباموندیدم وقتی فوت شد دیدم بابام عمرم بودیجوررفیق روزوشبم بودمثلا پسربچه های دبیرستانی بخاطرکرونانرفتم وخداازم گرفتش توپدرت بیماربودخدابیامرزبابای من جوون وشادوسرحال باپای خودش رفت فوت شدروزقبلش انقدرباهم دردودل کردیم که حد نداشت ازته قلبم میفهممت آبجی داغ پدرسخته بی نهایت من تنهاتوشهردیگه ام بچم اینجوربابام رفت مادرم قطع رابطه کرده باهام چون کسرشانه براش وخیلی دردهای بدتر.کفرنعمت نکن وکفرنکن حکمت خداروحالا مصلحتشومنوتونمیدونیم انشالا جایگاهش بهشت باشه مهمون این دنیا هستیم همگی فداتشم

مرسی قشنگم می‌دونی حکمت خدااینجوره منم دوسال باباموندیدم وقتی فوت شد دیدم بابام عمرم بودیجوررفیق روز ...

ممنونم ازت آبجی خوبم ب خاطر حرفای قشنگت 

بابای منم سالم سرحال با پای خودش رف سنگ کلیه شو برداره ک اینطور شد شاید اگه ی جور دیگه میرفت انقد بی تابی نمیکردیم 

اما ب خاطر سنگ کلیه رفت💔🖤

خدا پدر شما رو هم رحمت کنه جایگاهشون بهشت باشه ان شالله 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ممنونم ازت آبجی خوبم ب خاطر حرفای قشنگت  بابای منم سالم سرحال با پای خودش رف سنگ کلیه شو بردار ...

زنده باشی قشنگم گریه نکن میشه ناشکری مرگ حقه فداتشم خداروشکرخونه نشین نشدن وباافتخاربدون منتی روی سرشون رفتن داغ شدیم ازرفتنشون امابه این حرفم فکرکن که منتی نبودسرشون😔خدابیامرزه امواتتو🤲🫂