2777
2789

کامل بخونید خلاصه نوشتم بعد نظر بدین👇🏼

تازه عقد کردم یه چندماهی هست...هرشب باهم میخابیم بعضی شبا خونه ما بعضی شبا خونه پدرشوهرم..شاید فقط سه چهارشب جدا خوابیدیم هرکی خونه بابای خودش...خب...شوهرم آدم منطقیی هست ولی در یک مورد درک نمیکنه...یه دفعه خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم حالم ازت بهم میخوره بخاطر همین موضوع که دو روزم از دستم دلخور بود...دیدم نتیجه نمیده...گفتم هفته ای دوشب باهم باشیم بسه گف باشه ولی خودم نتونستم تحمل کنم جدا بخوابیم چون خیلی وابسته هستم بهش...قرارم گذاشتیم ولی زد زیر قرار یه جوریم توجیه کرد انگار تقصیر منه😑

دیگه راهی ب ذهنم نمیاد...کسایی ک تو تاپیکم بودن و ترکید لطفا دیگه نگید واضح چیشده و اینا بترکه تاپیکم بخدا حلالتون نمیکنم...از مجبوری تاپیک زدم چون اصلا ب مشاور دسترسی ندارم اینجا خیلیا هستن مشکل منو داشتن و دارن برا همین پرسیدم ...ناسلامتی اینجا سایت زنانه......

این!کاربری مال دوستم بوده ازش گرفتم سوالی درمورد تاپیکای قبلی نپرسید ممنون ❤️🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارت اشتباهه یکی از آشناهای ما دوران عقد کلا پیش هم بودن بعد عروسی میلی به باهم بودن نداشتن الانم دارن جدا میشن.یعنی شب عروسی همه میگفتن ایناچرا عروسی گرفتن اینا که همش پیش هم بودن