2777
2789
والا یه باکس که ۳ تا گل توشه شده ۱۵۰تومن

پس شوهرم واسه من خریده

۱۵ تا توشه

گرون شده

طبیعی

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا این مدلا

گلم اینا خیلی گرونتره   هر دسته ای از هر رنک گ تقریبا 6تا گل داره بین 200تا 350میشه  اضافاتش هم هست باکسشم جدا 

کل طبیعی ها ارزونتره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گلم اینا قیمت باکس خالیش گذاشتن نه باکس با گلش

گلهاش روبانیه نه گل خارجی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گلم اینا قیمت باکس خالیش گذاشتن نه باکس با گلش  گلهاش روبانیه نه گل خارجی

نه گلمممم  باکس با گل ربانی.      کی میره باکس خالی ۲۵۰پول بده اونم سایز کوچیک

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
م فکرمیکردم مصنوعی ارزونتره مطمینی؟؟؟؟؟

بله خودم گل فروشی بودم ب جز گل رز ک گرونه خیلی گل های نازی بود باکس بزرگ پر میشد 350ولی مصنویی کلی گشتم آخرم  بدون باکس گرفتم 400

بله خودم گل فروشی بودم ب جز گل رز ک گرونه خیلی گل های نازی بود باکس بزرگ پر میشد 350ولی مصنویی کلی گ ...

چه عجیب

ای بابا. دوست داشتم مصنوعی بگیرم واسش بمونه

ولی واقعا ۵۰۰ خیلی سنگینه چون هدیه هم میخوام بگیرم

برای کسی که زایمان کرده بده بنظرت طبیعی؟

گاهی امید، تنها 
چه عجیب ای بابا. دوست داشتم مصنوعی بگیرم واسش بمونه ولی واقعا ۵۰۰ خیلی سنگینه چون هدیه هم میخوام ب ...

نه خیلیم خوبه . 

ولی پیشنهاد م   بهت اینه ک ی بلوز شلوار تو خونع ای یا ی لباس راحتی واسه تو خونش بگیری 

اونقدر زنی ک تازهزایمان کرده از لباس تو خونه ای   خوشحال میشه ... چیزی ک بقیه شاید فکرشون نرسه 

چون لباسهای قبلیش اندازش نیس ....  فرصت نشدهجدیدم بخره 

واسه چی لباسای قبلیش اندازه ش نباشه؟

9 حامله بوده   بعد ک بچش دنیا میاد  سایزش میاد پایین ولی  هنوز لباسهای قبل بارداریش واسش تنگن 

نمیگم نداره میگم لباس نو تو خونه ای  حس خوبی بهش میده .

9 حامله بوده   بعد ک بچش دنیا میاد  سایزش میاد پایین ولی  هنوز لباسهای قبل بارداریش و ...

ااهاااا از اون نظر..

بخدا پول ندارم وگرنه کلا از هدیه دادن خیلی خوشم میاد

همین الانش فکرکنم یک دو تومنی برام خرج برداره. 😞

گاهی امید، تنها