2777
2789
عنوان

کناب عالی و جذاب برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نهمم  آبنبات هل دار رو خیلی دوست داشتم  کتابخانه نیمه شب  ۴۸ قانون قدرت  ...

چه کتابی برات خیییلی جذاب بود عزیزم؟ 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
دختر پرتقال  باغبان شب  نارنیا  دنیای سوفی(شاید یکم براشون سنگین باشه،اما بک جاهای ...

کدوم خیلی جذاب تره؟ 

یکم از موضوعش میگی؟ 

مردم شهر برای اینکه ازخودشون دربرابر جادوگر حفاظت کنند هر سال یه نوزاد به عنوان قربانی به جادوگر میدن و برخلاف تصورشون اون جادوگر ادم بدی نیست برای سیر کردن نوزاد ها نور ستاره میخورونه بهشون و فکرکنم بعد به خانواده‌های دیگه میده

یه دختری به اسم لونا هست که جادوگر اشتباهی نور ماه بهش میده و اون قدرت جادویی پیدا میکنه

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 
معجزه های خوار و بار فروشی نامیا کتابخانه نیمه شب  بادام

یکیش که خیلی بهتره بگین تهیه کنم عزیز

کدوم خیلی جذاب تره؟ 

من خودم حقیقتش بچه تر که بودم نارنیا رو خیلی دوست داشتم خیلی زیاد،مخصوصا که فیلمش هم دیده بودم واقعا دوسش داشتم 

دختر پرتقال به نظرم شاید خسته کننده باشه براشون نمیدونم ولی من دوسش داشتم 

باغبان شب هم من پارسال خوندم حقیقتش زیاد مناسب سنم نبود و زیادی برام دیر بود خوندن این کتاب😂به خاطر همین دوس نداشتم به نظرم خیلی بچه گونه بود ولی برای ۱۳ سال خوبه

میتونی تیکه هایی از شعر هم براشون بخونی،مثل شعر های  وحشی بافقی،شهریار،سعدی و... 

یا اینکه بهشون بگی خودشون بیان شعر بخونن،واقعا استقبال میکنن

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
مدیر مدرسه از جلال ال احمد رو میفرمایید؟ اخه به نظرم برای رده سنیشون ماسب نیست

من خودم تو دوران نوجوانی این کتاب رو خوندم 

سعی کنین کتاب های نویسندگان معاصر ایرانی رو براشون بخونین ک داستان طور هستن فهم مطالب براشون راحت باشه 

من خودم تو دوران نوجوانی این کتاب رو خوندم  سعی کنین کتاب های نویسندگان معاصر ایرانی رو براشون ...

کتاب مدیر مدرسه بخصوص اون قسمتی که اتاقی رو در مدرسه به کارهای منکراتی کشف میکنن ابهت معلم رو در تظر دانش اموز میاره پایین این نگرانم میکنه 

مثلا سووشون چطوره ؟ بهتراز جلاله 

کتاب مدیر مدرسه بخصوص اون قسمتی که اتاقی رو در مدرسه به کارهای منکراتی کشف میکنن ابهت معلم رو در تظر ...

آره سووشون هم خوبه 

۱۳ ساله آره کمه هر چیزی رو نمیشه خوند براشون 

فک کردم ۱۶_۱۷ ساله ان 

چه کتابی برات خیییلی جذاب بود عزیزم؟ 

اگر از نظر رمان من آبنبات هل دار چون نویسنده ایرانی بود به لهجه بوجنوردی نوشته شده بود خیلی دوست داشتم 

از نظر توسعه فردی بگم ۴۸ قانون قدرت خیلییییی جذبم کرد 

یعنی واقعا روی اخلاق آدم‌ تاثیر می‌گذاره و کلا خیلی خوب بود 

حتی اگر مقدمه اش هم بخونید جذبش میشید